Létezik, hogy ha lehül az ember teste, utána egy rövidebb ideig tartó intenzív mozgástól ki sem melegszik?
Figyelt kérdés
Kocsiban klímáztam intenzíven, utána simán gyalogoltam legalább 250m-t és még csak ki sem melegedtem, pedig 156 kg vok. Vagy csak simán jól bírom a meleget?2021. jún. 29. 14:51
1/7 anonim válasza:
Nem akarlak lelombozni de 250 m minden csak nem "intenzív mozgás"
2/7 anonim válasza:
1#-nek igaza van... A 250 m gyaloglás kicsit sem intenzív mozgás kategória.
3/7 Senior Séf válasza:
250 m-t? Aztaaa! Az átlagos "elvárás" 10 000 lépés naponta.
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor csak nekem tűnt intenzívnek, de a kérdés ugyanaz.
2021. jún. 29. 15:32
5/7 anonim válasza:
250m? Ha csak nagyon kkövér vagy...
Kutyámmal kb 8-10 km-t szoktunk sétálni...
6/7 anonim válasza:
Légkondicionált helységben (ráadásul pinceszint) tornázunk, már egy sorozat után csatakos rekeszizom tájékán, ahol a test hűti magát mindenki. 250 m séta éppen annyit tesz, mintha nyugalmi állapotban lenne a tested.
7/7 anonim válasza:
Szerintem meg pont ellenkezője kellene, hogy legyen. Mivel addig lehültél és onnan egyből melegre kerülsz, akkor azonnal ledob a meleg érzet, ami izzadást okoz. Én jó melegtűrő vagyok, de azt vettem észre, ha egésznap a forró napon tartózkodom, akkor este a befülledt meleg szobát még jobban bírom. De, amúgy 156 kg az sok bármekkora is lehet a magasságod , ha 2 méteres lennél, akkor is erősen túlsúlyos kategória, de gondolom nem vagy ekkora. 250 méter az nem is mozgás amúgy. Vagy lehet neked az ezekszerint, mert egésznap kocsiban ülsz vagy ülőmunkád van és neked már ez is mozgásnak számít. Én 60km alatt el sem indulok bicajozni, de ha kirándulni megyünk, akkor is hegyekbe 10-20 km-es túrákra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!