Állandó fáradtság érzés ellen?
Figyelt kérdés
Voltam csomó vizsgálatom, futok, szedek vitaminokat, normálisan érkezek és nagyon kimerültnek érzem magam nap közben. Mit csináljak, hogy javuljak?2021. jún. 20. 17:13
1/5 anonim válasza:
Rendszerensen sportolok, és egészségesnek érzem magam, mellesleg a vizsgálatok is ezt mutatják. Ennek ellenére leülök egy helyre és ha nem érdekes dolgot csinálok akkor 10 perc után el kezd leragadni a szemem. Eddig nem sikerült rájönnöm hogy mi lehet az oka, de már évek óta ez van. Aludj egyet délután és jobban leszel. Nem tudok más tanácsot adni, nekem az szokot segíteni. A vérnyomásra szoktam gondolni hogy túl alacsony és amiatt lehet állandó fáradtság érzésem.
2/5 Senior Séf válasza:
Az alvásod rendben van, kérdező? Étkezések utáni hangulatváltozás nem jellemző? Libidócsökkenés? Váladékképződés a garatban? Széklet állagának/mennyiségének változása?
3/5 anonim válasza:
Mozdulj ki sokat és szedj sok vitamint!!!:)
4/5 anonim válasza:
Jaj ne haragudj nem olvastam el rendesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!