Állandó fáradtság, kimerültség érzés mitől lehet?
Sziasztok,
35 éves férfi vagyok, és már kb. 7 éve mindig kimerültebben ébredek, mint ahogy lefekszem. Lassan 12 éve teljesen fordított életmódot élek, hajnal 4-5 körül fekszem le, és 11-dél körül kelek fel. De a 8 óra alvás ellenére szinte mondhatni fáradtabban ébredek, mint ahogy lefeküdtem...
Laborvizsgálataim teljesen jók, pajzsmirigyem rendben, cukor rendben, szív rendben.
Mitől lehet ez a nagyfokú kimerültség? Azt hozzáteszem, hogy sokat szorongok, állandóan kattog az agyam valamin .
Valamint a fordított életmód is közrejátszhat, hogy 8 óra alvás ellenére nem kipihenten ébredek? Mindig teljesen lehúzott redőny mellett alszom, elég sötét szobában.
Minden segítő, és valóban hozzáértő választ szívesen fogadok.
35/F
T. 35!
Talán a sport segítene. Van egy mondás: elmegyek futni kiüzöm a stresszt.
Köszi az eddigi válaszokat!
Akkor könnyen lehet a felborult bioritmus miatt?
A vérképem alapján nincs gyulladás a szervezetemben, még érzékeny CRP vizsgálatot is nézettem és teljesen normális tartományban van, így elméletileg fertőzés kizárt. Én is olvastam a krónikus fáradtság szindrómáról és attól tartok, lehet az van nálam is. De a rutin labor nem mutatott ki semmilyen bakteriális fertőzést nálam
"Létezik azonban egy krónikus fáradtság szindrómaként ismert tünetegyüttes is, amit valamiféle mikroorganizmussal fertőzöttség okoz."
Nem lehet, hogy démoni megszállottság?
:-ooo
Sajnos az éjszakás műszak nagyban hozzájárul a fáradtsághoz, hiába alszol 8 órát (ráadásul az egyéni igényeid is mások lehetnek).
Tényleg jó lenne, ha tudnál változtatni.
A szorongás, meg hogy állandóan jár az agyad, szintén hozzáteszi a magáét ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!