Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Történt már ájulás veled vagy...

Történt már ájulás veled vagy valaki mással a környezetedben?

Figyelt kérdés

És azt lehet tudni, h. mi volt a kiváltó ok?

Meleg? Vérnyomás? Vércukor?

Esetleg vmi betegség vagy baleset miatt?

21L

2021. máj. 4. 14:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Volt, hogy majdnem elájultam, amikor vért vettem tőlem. Nem bírom. :D
2021. máj. 4. 14:42
 2/14 anonim ***** válasza:
86%

Igen.

A környezetemben nagyon váratlanul érkezett dolog miatti ijedtség által történt, én magam pedig hirtelen leesett vércukorszint, illetve napszúrás miatt.

2021. máj. 4. 14:42
 3/14 anonim ***** válasza:
88%
Lánykoromban rendszeresen, sose vizsgálták az okát. Többnyire orvosi beavatkozásnál, vérvétel, fogorvos, védőoltások... Vagy ha sokat kellett állni a napon. Valószínűleg vérnyomás lehetett, mindig is alacsony volt a vérnyomásom, de mint írtam, az ájulások miatt célzottan sosem vizsgáltak ki. Azóta eltelt 30 év, kinőttem. :)
2021. máj. 4. 14:43
 4/14 anonim ***** válasza:
89%
Én vérvételen voltam nem ittam előtte eleget és már vagy 5 perce jött le a vérem elkezdtem fehér foltokat látni és beájultam
2021. máj. 4. 14:45
 5/14 anonim ***** válasza:
23%
Egyszer...bedrogoztam és attól.
2021. máj. 4. 14:51
 6/14 anonim ***** válasza:
68%
Néhányszor mert erősen sütött rám a nap és sokat álltam, és egyszer mert forró kaját ettem és túl gyorsan nyeltem le
2021. máj. 4. 15:14
 7/14 flora08 ***** válasza:
100%
Történt, sajnos többször is. Először egy allergiateszt alkalmával. Kb. tízéves voltam. Nem mondták el, hogyan zajlik majd, nagyon kellemetlen volt az egész. A doktornő rácsepegtette a karomra az allergéneket, aztán végigszurkálta, egyesével (több vérzett is). Kiültettek a folyosóra, és jól rám ijesztettek, hogy nehogy mozgassam a karomat, mert ha lefolynak róla a cseppek, újra kell csinálni...ezután a doktornő otthagyott minket, elsétált valahová, én meg bepánikoltam, egy pillanat alatt rosszul lettem és lefordultam a székről :( A vérvételeken is elájultam több alkalommal, volt hogy közben, úgy kellett tartani, hogy be tudják fejezni. Ezek után mindig szóltam, hogy fekve vegyék, úgy nincs gond. Nekik is jobb, ha nem kell összekaparniuk a földről.
2021. máj. 4. 15:17
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Gyerek- és fiatalkoromban többször. Meleg, párás időben állás (iskolai ünnepség stb.) közben. Később vérvételhez való előkészület során. Aztán egy szakmai megbeszélésen, amikor szóba került a vérvétel meg a véres operáció. Aztán egyszer, amikor csontvelő vételt akartam végignézni, de összecsuklottam (felnőtt férfiként).
2021. máj. 4. 15:19
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Szívműtétre vártam sajnos elég sokáig, 20 métert bírtam gyalogolni és 8 lépcsőfokot felmenni. Ha nem tartottam be elfogyott az oxigén és elájultam.
2021. máj. 4. 15:20
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Gimiben, egyik évzárón a hosszúra nyúlt beszédet az aszfalton koppanó koponyák kongása jelezte. 😌

Máig hallom 😬

20F

2021. máj. 4. 15:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!