Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Munkanélküliként rosszul...

Munkanélküliként rosszul érzem magam mit tegyek?

Figyelt kérdés
Most költöztem haza Budapesten éltem egészségügyi okok miatt vissza költöztem a családomhoz. Viszont nincs most munkám és elég depis tudok lenni nem tudom hogyan foglaljam le magam

ma 17:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Esetleg ha írnál a körülményeidről... a képzettségedről, a készségeidről, a távlati dolgokról, a környezetedről...

Felteszem, te is sejtetted, hogy azért a kérdésed megválaszolásához azért nem ártanának ezek az információk. Ha esetleg nem akarod itt, kommentben leírni, írj nyugodtan!

ma 17:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Keress egy olyan munkát, amiben élvezetedet leled...
ma 18:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Mozogj. Kertészkedj - ha az érdekel -, sportolj, például biciklizz, netán ússz, vagy ott van a futás, ha az megerőltető, akkor a gyaloglás séta.

Foglald el magad valamivel: találj hobbit, olvass könyveket, amikre eddig nem volt idő, építs modelleket, ha az szórakoztat, fejts rejtvényt, az az agyadat is karban tartja. Vagy amíg nincs állásod, és lehetőseged van rá, addig vállalj önkéntes munkát valahol. (pl. állatmenhely, de megteheted azt is, hogy szívességből bevásárolsz az idős szomszéd számára.)

Ha érdekel a képzőművészet, akkor rajzolhatsz, festhetsz, de ha úgy érzed, ez neked nem fog menni, még mindig megteheted azt, hogy veszel egy színezőt (létezik felnőtteknek is), és azzal foglalkozol.

De tanulhatsz nyelveket, elkezdhetsz jógázni, netán tajcsizni, illetve megtanulni valami harcművészetet, vagy bármi mást.

Tanulj meg főzni - ha eddig nem tudtál -, mindegy, csak foglald el magad valamivel, ami hasznos lehet a későbbiekben is.

ma 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!