Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Sos! Ez mitől lehet?

Sos! Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés

29/F vagyok és ez elég kényes dolog, de mostanában, amikor barátnőmmel szexelünk, nem tudok elélvezni, vagy pedig eleve fel sem tudok izgulni.

Mondjuk a napokban elég stresszes vagyok, katonaként szolgálok és nemrég voltam kiküldetésen is és tapasztalmat olyan dolgokat, amiket nem akartam látni, ez eléggé kihatással van rám. Egyik ismerősöm szerint lehet összefüggés eközött meg a mentális állapotom között. Tudom, orvostól kéne kérdeznem, de olyan kínos ez az egész 😶

tegnap 20:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk a kórelőzményed és ez életviteled se. Például, ha kondizol és szedsz rá utána bizonyos szereket akkor az is okozhatja. De akár hormon probléma vagy vérellátási gond is lehet. A stressz nem okozhatja: Szerintem nálam senki se stresszel jobban, és mégis működik minden :D
tegnap 20:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Természetesen okozhatja a stressz.

Koleszterined milyen?

ma 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!