Aki volt covidos, annak hogyan jöttek elő a tünetei?
Az én sztorim:
2020. október 24-én össz családi banzájon fura íze volt a levesnek, a nutellás palacsinta meg keserű volt. Ráfogtam arra, hogy előző nap faterral elég rendesen be pálinkáztunk.
2020. október 26, hétfő reggel: munkahelyen köhögés jött rám, de a nyirkos időre fogtam. Kollégám jön be, hogy mi ez a büdös (Kiderült, hogy a hősugaras konnektora elkezdett füstölni). Mondom nem érzek semmit. Szemei elkerekedtek: "Na az baj". Ki a mosdóba, WC illatosító kifúj. Nem érzek semmit. Délutánra durva fáradtság jött rám, hazamentem. Aludtam kb 12 órát egyhuzamban.
Aznap kértem tesztet. Másnap meg is jöttek, szerdára meg is lett a pozitív eredményem.
Csütörötökön elkezdett fájni minden levegővétel, közben az egész cég pozitív lett. Pálinkával gargalizálás + kamillás inhalálás napokig, következő hét kedden elkezdett visszajönni az íz, szag érzésem, elmúlt a tüdőmben is a szúró fájdalom. Hétvégére elmúlt kb minden tünet, csak a fáradtság meg egy kis köhögés maradt.
Közben átment a családon, rokonokon is, de kórházba senki sem került. Fater is fertőtlenített pálesszal rendesen.
Főnök viszont sajnos egy hétre kórházba került, de csak a "sima" covid osztályra, nem intenzívre.
A krónikus fáradtság viszont mostanában múlt el nálam.
Őszintén, akkor sem a család, sem én, sem a munkahelyen nem vettük komolyan az egészet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!