Melatonin tabletta délután és este is?
Figyelt kérdés
Ha holnaputánra akarok kicsit helyrejönni, és alvási problemáim vannak, mi történhet ha most beveszek egyet majd egyet éjjel is?
Kipiheni magát a szervezet? A máj mivel nem melatonint kell előállítson eltudja végezni a többi dolgát rendesen, nem? Kicsit helyredobja a szervezetet, az én logikám szerint.
2021. ápr. 15. 13:36
1/3 anonim válasza:
Szerintem napközben semmi értelme bevenni, csak megzavarnád a szervezeted.
2/3 anonim válasza:
A melatonin egy sötétben termelődő hormon. Lefekvés előtt félórával venném be, hogy mire lefekszem és leoltom a villanyt, addigra szétessen a gyomromban és elkezdődjön a felszívódás...
Korábban szamárság lenne bevenni...
Éjjel meg aludjál, és ne azt tervezgesd, hogy alvást helyett hogyan fogsz éjszaka melatonint eszegetni!!!
Valószínűleg ezért vannak alvás-problémáid is. Mert semmit nem akkor akarsz csinálni, amikor az ideje lenne.
3/3 anonim válasza:
A melatonint úgy kell használni alvási problémákra és jetlagre, hogy 5 napon keresztül ugyanabban az időben lefekvés előtt beszeded. De szerintem ez a betegtájékoztatóban is benne szerepel, mintha ott olvastam volna. Nappal abszolút felesleges bevenni, egyébként is álmosító hatása van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!