Rá lehet szokni a melatonin tablettára?
Kaptam egy darabot kiprobalasra, kemeny alvaszavaraim vannak amiota az egy eves lanyom megszuletett.
Olyan jo lenne, ha el tudnek aludni es ha ejjjel nem kelnek fel.
A hugom szerint a Melatonin tabletta eros fuggoseget okoz.
Igaz ez?
Az olvasható a Melatoninról hogy mindössze annyi "mellékhatása" lehet hogy ha sokat szedünk hosszú ideig akkor a szervezet megszokhatja hogy nem kell túlságosan termelődnie hisz kívülről adagolva van elég.
De a próbaként tervezett kis mennyiséget nyugodtan kipróbálhatod mert csak pozitív hatása lesz. Vagyis a kapott egy doboz úgysem évekig fog tartani.
A teljesen elsötétített szoba is segíti a jó alvást.
Ertem, nos vissza kellene allitanom a belso oramat a normalis alvasra. Ehhez gondoltam egy kis melatonin potlast addig amig javulast erzek. Allitolag 4-7 napig szabad csak szedni es erdemes egy bogyot akar negyedelni is.
Sajnos a sotet szoba mar mit sem er. Lefekves utan 3-4 orat is szenvedek csukott szemmel ebren. 😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!