Nem káros ez? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Lehet, hogy rossz kategóriába tettem a kérdést.Ha így van, sajnálom.
Hozzávetőlegesen 1,5 éve az a probléma gyötör, hogy esténként nem tudok aludni.
Már mindent megpróbáltam...azaz nem mindent, de az altatóktól szeretnék távol maradni, mert nem vezet hosszútávon semmire.Jóra legalábbis nem.
Szóval gyógyszertárról gyógyszertárra jártam, a gyógynövényes teákért, nem használtam elektronikai eszközöket lefekvés előtt legalább 4 órával(általában), telefont sem nagyon, csak teát vagy tejet ittam lefekvés előtt 1 órával, napi 3-4 órát sportolok(most nyári szünetben még többet), de semmi...Van hogy 2 napig nem alszok, csak napközben egy 0,5 órát, vagy annyit sem, utána jön az ájulás-szerű kidőlés, amikor már szó szerint! összeakadnak a szemeim a fáradtságtól, és nagy nehezen elalszok egy 5-6 órára.
Képzelhetitek, kedves olvasók, hogy ez milyen érzés iskolaidőben, amikor teljesíteni kell, de egyébként már így magában is, hogy nem tudom élvezni a mindennapjaimat.
Most pedig találtam egy állítólag szinte rossz mellékhatások nélküli gyógyszernek minősülő, vény nélkül kapható hormontablettát, a Bio-Melatonint.
Az van írva a betegtájékoztatójára, hogy 18 éven aluliaknak nem ajánlják, mert nincsenek megfelelő kísérleti adatok.Mivel 16 vagyok, ami már nincs messze a 18-tól, elkeseredésemben elkezdtem szedni, mert tényleg semmi sem segít.
A kérdésem, hogy lehet szerintetek ebből valami bajom?
Valaki esetleg próbálta már, aki 18 alatt volt?
Vagy tudnátok esetleg valami módszert az álmatlanság ellen?
A textus talán egy kicsit szükségtelenül is hosszabbra sikerült a kelleténél, köszi ha végigolvastad, és ha válaszolsz. :)
16/l
A sedativ pc-t próbáltad? Vagy más homeopátiás készítményekkel nem próbálkozol? (nux vomika)
Szerintem serdülőkorban a hormonális változás okozhatja a problémádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!