Mit tegyek az ellen, hogyha alig tudok elaludni, aztan meg alig birok felebredni? Mi oka lehet?
Figyelt kérdés
2021ben ez nagy problemam, hogy 4utan alszok el, ha 3 elott elalszok annak mar orulok. Aztan delitan meg egykor felebredek, devisszapihenek, es igazabol 3-4 orakor kelek fel igazabol. Nagyon rossz a kozerzetem, lehet a karanten miatt, de nem tudom, kerlek barki barmit tud tanacsolni segitsen, mert ez nagyon nem jo.2021. febr. 21. 05:35
1/1 anonim válasza:
Napközben pedig mozogj amennyit tudsz. Ha fizikailag fáradt vagy, hamarabb elalszol.
Este pedig kapcsold ki az elektronikus kütyüket. Ha nézed pl a telód még este 9-kor, 10-11 előtt nem fogsz tudni elaludni. Értelemszerűen ha 10-11-kor is nézed a monitort, akkor éjfél előtt biztosan nem, stb.
Illetve én azt tapasztaltam, ha kb 0:30-kor alszok el, 8:30 körül kelek kipihenten, viszont ha 11:30-kor, akkor 6:30. Tehát minél korábban fekszel este, annál jóval korábbban tudsz felkelni kipihenten. Természetesen ez embereknél életkornál életvitelnél változhat, de átlagosan másoktól is ezt hallom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!