Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Munkahelyi stressz ellen...

Munkahelyi stressz ellen valami jó tipp?

Figyelt kérdés
Kb fél éve kezdtem el dolgozni, első munkahely. Egy műszakom 16 órából áll, 1 napot dolgozok 2 napot pihenek. A betanításom maximum 2 hét volt, ami nem túl sok ha minden 3. Napon dolgozom csak. Utána átkerültem egy olyan kolléga mellé aki minden túlzás nélkül semmit sem tud, nagyon gyorsan fel kellett szívnom magamat mellette, hogy megtudjam csinálni azt amit ő nem tud, illetve azt amit elront. Ezáltal minden műszakom előtti éjszakát stresszben töltöm mert nem tudok elaludni, félek mi lesz a következő műszakban, mit ront el, milyen események várnak aznapra. A többi műszakban megoszlanak a feladatok, a tudás hasonló szinten van, egyedül nálunk van ez, hogy én mindent ő semmit. Valahogy túlélem a napot energiaitalokkal, de nem akarom ezzel szétcseszni magam...

2021. febr. 3. 03:25
 1/6 anonim ***** válasza:
67%

Az energiaitalokat hagyd abba!!!

Ha nem bírod koffein nélkül akkor igyál kávét vagy teát. Én az utobbit szoktam inni.

A stressz a túl sok energiaitaltól lehet.

Ha nem vállik be akkor váltani kell munkát. A 16 óra munka is növelheti a stresszt.

2021. febr. 3. 04:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Kezdjük az elején a dolgot, indítványoznod kellene egy kolléga váltást, egyrészt veszteni nem fogsz vele, másrészt legalább nem csak tűrsz, hanem próbálod magadnak is kényelmessé tenni a munkát.

Én és kollégáim mindig is igyekszünk kiszorni a semmirevaló embereket. Nem azért vagyunk x-en, hogy meg legyen a létszám, hanem hogy mindenki a saját munkáját tudja csinálja.

2021. febr. 3. 05:27
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Drogozz be
2021. febr. 3. 06:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Beszélni kell a vezetővel, és / vagy munkahelyet váltani
2021. febr. 3. 06:47
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
Kezdjük még jobban az elején: 16 órás műszak legálisan nem létezik. Többek között pont az ilyesmik miatt.
2021. febr. 3. 21:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, igazából nem a munkával vagy a kollégával van a bajom csak túl sok. Nem szeretnék váltani vagy mással kibaszni. Na de hátha egyszer belerázódok és nem fogok stresszelni semmin.
2021. febr. 4. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!