Állandó alacsony vérnyomás és gyengeség ellen mit lehetne tenni?
Mindig 80-100 között van a vérnyomásom, a pulzusom viszont elég magas (100-120). Állandóan gyenge vagyok és szédülök, gondolom emiatt, de már nehezen bírom. Régebben még el is ájultam.. Tippek? Kávé kilőve, mert nem szeretem😂
Pár tény:
Vérképet már egy csomót csináltattam, a dokim azt mondta h ilyen szép eredményt nem látott, úgyhogy etéren nincsen probléma. Szívemmel sincs probléma, agyi CT is jó lett.
19/l
Ki mondta, hogy a szíveddel nincs probléma?
Miért kellett agyi CT?
Mi indokolja 19 évesen, a csomó vérképet?
Mikor volt az utolsó?
Abban mit néztek, és milyen értékek voltak?
Irány a kardiológia, egy teljes kivizsgálásért.
Hipochonder vagyok és pánikbeteg, muszáj volt megnézetni mindent😅 Kardiológusnál is voltam szívultrahangon és EKG.
De kifejezetten jobban vagyok etéren, viszont most csak a vérnyomásom zavar, hogy ilyen gyenge vagyok miatta és ez ellen kérnék valami tippet😁
Akkor meg van a probléma. A normális keringéshez elengedhetetlen, hogy sok vizet igyál. Nem tudom mit szoktál inni, de el kell kezdened inni vizet folyamatosan. Mérd ki üvegbe és állíts be akár emlékeztetőt.
A cukros vagy koffeines dolgokat pedig felejtsd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!