Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szerintetek mitől lehet a...

Szerintetek mitől lehet a fülkattogás?

Figyelt kérdés
Folyton kattog a fülem. Mindig, már nyár óta. És nagyon zavar. Fülészeten voltam, ott semmit nem találtak. Hátha valakinek van és neki ki is derült mi miatt. Vagy vitaminhiány okozza talán.
2021. jan. 7. 09:17
 1/4 anonim válasza:

Pattogó hangot hallasz? Ez a hang jellemzően ásításnál, levegő kifújásnál jelentkezik?

Ilyen probléma akkor jelentkezhet, ha a fülkürt működése nem megfelelő.

Tavaly-előtt volt egy csúnya gyulladásom, a pattogó hangot még hónapokkal utána is hallottam, egészen addig, amíg teljesen meg nem gyógyultam.

2021. jan. 7. 11:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Folyamatosan hallom:( S neked hogy derült ki? Mivel sikerült orvosolni?
2021. jan. 8. 20:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem ma este kezdte. Folyamatosan es ugyanabban az ütemben ismetlődik. Mit csinalhak, hogy elnuljon? Nagyon idegesito.

Nem vagyok megfazva, nem kell asitanom se, mindket orrlyukamon jar a levego...

2021. júl. 25. 03:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Sziasztok nekem nagy örömömre ma kezdte...nektek azóta elmúlt? Kérlek válaszoljatok
2022. febr. 22. 16:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!