Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Én reagálom túl, vagy az...

Én reagálom túl, vagy az orvosok tényleg sz@rnak mindenre? Többi lent.

Figyelt kérdés

Ott van a háziorvosom. Az asszisztensnő csinál mindent. Ő veszi fel a telefont, ő rohangál az ablakhoz, hogy van-e beteg, ő irja a táppénzes papirt.

Ott vannak a fogdokik. Csak húzást vállalnak. De a telefont sem veszik fel napok óta.

Egy ismerős is panaszkodott. A háziorvost hivta, mert náthás, lehet, hogy covidos is. De nem veszik fel ők se.

Semmit nem csinálnak, csaj veszik fel a félmilliós jutalmakat?

2020. dec. 22. 14:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Tüsszös mandula gyulladásom volt, fehér foltos mandula +39 fokos láz. Minden bajok volt erre elküldött a háziorvos, hogy csak negatív covid teszttel vizsgál meg, másképp gyógyszert sem írt fel.

Magán úton, fül orr gégész akinél 30 ezer az alap ár, csak hogy adjon időpontot vizsgált meg, adott gyogyszert.

Vicc a háziorvosi rendszer

2020. dec. 22. 14:06
 2/5 anonim ***** válasza:
59%

Mert az asszisztensek az a dolga.

A fogorvosok valóban csak húzás vállalnak, a kezeléseket

majd a járvány után.

Hívd kitartóan. Kérj időpontot. Fogadnak.

Most ez van. Járvány van.

2020. dec. 22. 14:07
 3/5 A kérdező kommentje:

Elég durva kedves 1-es :(

Iszonyatos fájdalmam van, az arcom is be van dagadva, úgyhogy sürgős lenne. Most bemegyek, megnézem, mi a helyzet. Remélem azt mondják, hogy április 5-re tud időpontot adni :D

2020. dec. 22. 14:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Attól még hogy "járvány"van , nem csak a covid létezik és vannak más betegségek amiket MUSZÁJ kezelni
2020. dec. 22. 15:29
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk van 5 háziorvos közöttük csak 1 van aki rendesen végzi a dolgát, mire eljutottam hozzá addig 2x majdnem kinyírtak, nem megfelelő gyógyszert írtak fel, illetve egyszer darázscsípés miatt mentem be hogy csináljon valamit az akkori hoki doki mert allergiás vagyok, hazaküldött hogy ha eddig nem volt gond nem is lesz, éjszakára jött ki majdnem megfulladtam...

Persze a fennmaradó 4 pökhendi degenerált féreg, csak a fizetés felvételére jók, ja meg táppénzre küldeni az embereket, pluszpénzért...

2020. dec. 22. 16:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!