Sosem voltam beteg testileg, mentális problémáim tizenéves korom óta vannak.
2020. dec. 17. 15:56
3/23 anonim válasza:
A szemem elromlott 12 évesen. 15 évesen allergia mindenre. 27 évesen pajzsmirigy alulműködés,plusz valószínű enyhe gluténérzékenység.
2020. dec. 17. 16:14
4/23 anonim válasza:
19 éves koromig
2020. dec. 17. 16:22
5/23 anonim válasza:
Inkább hány éves koromtól. Gyerekként krónikus ekcémám volt és elhíztam, tiniként ittam és drogoztam ami miatt a vesém nem volt a legjobb passzban és gyakran fájt illetve többször volt vesegyulladásom is, enyhébb szívritmuszavarom lett a sok fűtől és nem bírtam este elaludni csak akkor ha berúgtam / betéptem / szexeltem. Utána lett egy bántalmazó kapcsolatom ami kikészített lelkileg, csonttá fogytam és mivel szarrá csalt még nemibetegséget is elkaptam tőle. Ezután mire kikupáltam magam megismerkedtem a későbbi férjemmel, majd terhes lettem ami után megint jól elhíztam.
Most 28 éves vagyok, minden nap edzem, egészségesen eszem, lefogytam, csinos és aktív vagyok és egészségesebb mint valaha, sosem volt ilyen jó a közérzetem mint most. Igaz, a szemüveges vagyok és van egy laktózérzékenységem de ezekkel együtt is most érzem magamat a legegészségesebbnek testileg és lelkileg.
2020. dec. 17. 16:37
6/23 anonim válasza:
2 eves koromtol kezdve asztma, immunhiany. 15 evesen az asztmat allergia valtotta fel, az igA hiany maradt. Allandoan beteg voltam 14 eves koromig, nogyogyaszati problémáim listaja vegtelen volt 15 eves koromtol kezdve.. Tobb pszichológiai problema miatt testi problemak is felleptek 20 eves korom korul. Jelenleg ami tartosan fenn all, es szabadulnek tole, az az allergia. Kb mindenre. Allatszor, bolhak, pollen, por, poratka stb. Ja, es laktoz erzekeny is vagyok, bar nem sulyosan. Vagyis egy joghurttol meg nem lesz bajom, de egy pohar tejfol egy egesz napos fo*ast eredmenyez, es agyban fekvos siros hasgorcsolest.
2020. dec. 17. 16:50
7/23 anonim válasza:
38 éves vagyok, és még mindig makk egészséges. Soha nem volt semmilyen betegségem, minden értékem kiváló.
2020. dec. 17. 19:49
8/23 anonim válasza:
36.
2020. dec. 17. 22:16
9/23 anonim válasza:
Kb 37 éves koromig semmi bajom nem volt. Nem is igazán vigyáztam addig magamra, a legolcsóbb mocsok kajákat ettem. Aztán 37 éves korom környékén kezdtek előjönni a nyavalyák. Egyik a másik után. Szerencsére hamar észbe kaptam és életmódot váltottam: minőségi ételek, vitaminok, táplálékkiegészítők, mozgás, több víz, kevesebb stressz.
Most 42 vagyok és szép lassan megszűntek a gondok. Szinte jobban érzem magamat, mint 20 éves koromban.
Most írok a naptáramba egy emlékeztetőt, hogy 40 év múlva jöjjek vissza ehhez a kérdéshez és újra válaszoljak rá :) Remélem minél nagyobb számot fogok tudni majd ide írni :)
2020. dec. 18. 08:23
10/23 anonim válasza:
20 éves lány vagyok, eddig lekopogom nem volt semmi bajom, szerencsére. Mondjuk próbálok is vigyázni, sportolok, eszem zöldséget-gyümölcsöt, vitamint. Annyi, hogy gimis korom óta szemüveges, vagyis kontakt lencsés vagyok(-2,0), de ezt én annyira nem tartom betegségnek, egyáltalán nem nehezíti meg az életemet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!