Ti kihúzatnátok két makkegészséges fogat? Többi lent.
Fogszabályzásra járok. Alul megvan mindkét bölcsességfogam, felül nem nőttek ki, röntgen után kiderült, hogy nem is fognak. A fogorvosom minden egyes alkalommal arról próbál meggyőzni, hogy húzassam ki az alsókat is. Teljesen egészségesek, semmi problémám nincs velük, ezt el is mondtam, és mindig elmondom azt is, hogy nem húzatom ki őket (minek tegyem ki magam felesleges fájdalomnak?). Ő ezt meg is erősítette, hogy egészségesek, de mindig arról süketel, hogy majd később előjöhetnek ízületi problémák miattuk. 50-50, előfordulhat ez, akkor majd szépen kihúzatom, ha valami nem stimmel. Csak én érzem úgy, hogy simán csak pénzzel akar lehúzni? (Magánorvos) Csak én tartom eszement baromságnak két egészséges fogat kihúzatni?
25N
Köszönöm a válaszokat!
Na de ez olyan dolog, hogy igen, elromolhatnak a fogak. Ahogy a belső szervek is "meghibásodhatnak". Mégsem megyek orvoshoz, hogy na akkor nekem vegyék ki az egyik vesémet, mert mi van, ha később gond lesz vele... :D
Én kihuzatnám a helyedben. Semmi fájdalommal nem jár mint ahogy azt leírtad. Sokkal joban fog majd az fájni ha elkezd romlani vagy begyullad. A bölcsességfogaknak nincs semmi szerepük és feleslegesek is.
Azt meg nem is értem a röntgenből hogy derül ki hogy nem fognak felül kinőni? :D Ezt elmagyaráznád nekem? :D Valakinek 50 éves korában kezd el nőni.
Akinek 50 éves korában kezd kinőni, annak 25 évesen ugyanúgy ott van a röntgenen... :D az ínye alatt
#6 ostoba az édesanyád
#7 nekem már a vége felé tart a fogszabályzás, rengeteget változott másfél év alatt... a fogorvos meg csak most sulykolja ezt a húzást, mikor már csak pár hónap, és vége az egésznek, szóval ilyen szempontból nem oszt, nem szoroz, hogy bent vannak-e
Nekem tegnap húzták ki mert szuvas volt! Semmi extra a húzás és magánorvosnál túlontúl sokalltam az árát így Egerben kórházban húzattam ki! Elképesztően kedvesek voltak, a nővér fogta a kezem mert látta, hogy félek!
Na de aki azt mondja, h semmi szükség rá...hát nem azért de a kedvenc fogam volt, a legkényelmesebb rágást bíztosította, ha nincs rá szükség, ne húzasd ki!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!