Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ti kihúzatnátok két makkegészs...

Ti kihúzatnátok két makkegészséges fogat? Többi lent.

Figyelt kérdés

Fogszabályzásra járok. Alul megvan mindkét bölcsességfogam, felül nem nőttek ki, röntgen után kiderült, hogy nem is fognak. A fogorvosom minden egyes alkalommal arról próbál meggyőzni, hogy húzassam ki az alsókat is. Teljesen egészségesek, semmi problémám nincs velük, ezt el is mondtam, és mindig elmondom azt is, hogy nem húzatom ki őket (minek tegyem ki magam felesleges fájdalomnak?). Ő ezt meg is erősítette, hogy egészségesek, de mindig arról süketel, hogy majd később előjöhetnek ízületi problémák miattuk. 50-50, előfordulhat ez, akkor majd szépen kihúzatom, ha valami nem stimmel. Csak én érzem úgy, hogy simán csak pénzzel akar lehúzni? (Magánorvos) Csak én tartom eszement baromságnak két egészséges fogat kihúzatni?

25N

2018. márc. 21. 18:45
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!
2018. márc. 23. 20:01
 12/17 anonim ***** válasza:
Szia! Igaza van, húzasd ki. Gyulladás stb. Nagyon sok bajt okozhat később. Még össze is tolhatja a fogad. Én jól megszívtam, nem szedettem ki egyiket sem fogszabályzó előtt, miután leszedték, rá két évre elkezdte összetolni a fogaim. :/
2018. márc. 25. 23:29
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Akkor talán azt kéne írnod hogy nincs fogcsírád nem? És akkor nem tudnak az emberek beléd kötni. De amúgy tényleg ostoba vagy. A 6-os válaszolónak is igaza van.
2018. márc. 26. 08:55
 14/17 A kérdező kommentje:

Igazán sajnálom, hogy egy ilyen hatalmas intellektuális szinttel megáldott lénynek nem egyértelmű, hogy hogyan mutatja ki a röntgen, hogy ki fog-e nőni egy fog, vagy sem. És akkor most ki az ostoba? Érdekes, rajtad kívül mindenki értette.

2018. márc. 26. 17:52
 15/17 A kérdező kommentje:
de értem én, hogy fájt h beégtél :D amikor a hülye okoskodik...
2018. márc. 26. 17:54
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Aki azt írta hogy nem ér semmit a fog az hülyeség, mert én simán használom az összes bölcsességfogaimat sőt jobb oldalt alul csak a 7 nagyörlő van így még inkább fontosabb a 8 bölcsesség fog.
2018. aug. 24. 12:57
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Fogat kihúzni könnyű, visszanöveszteni nehéz. Annak, aki azt irta, hogy később elromlott, begyulladt, fogköves lett, csak annyit mondok, hogy létezik már! az ultra-sound fogkefe, (40eFt-tól), ami eltávolítja a fogkövet, megöli a bacikat és forradalom a fogak megóvásában. Alig ismerik a fogorvosok. Sajnos, csak egy éve jutottam hozzá. Az egyik tömött, gyökérkezelt! Alsó bölcsességfogam, ami hol fájdogált, hol nyugalomban volt, az ultrahang hatására belobbant, sok baci halt el egyszerre és oldalt kigyűlt. Dalacin és meggyógyult, a fogkefével most már csak túlzás nélkül kezelve teljesen rendbn van és csak az a baja, hogy a fenti hetes nem teljes értékű, ezért nem tudok rendesen rágni rajta. De semmi esetre nem húzatnám ki. Az ultrahangos fogkefe ( ultra sound, NEM ultraszónikus!!) egy forradalom a szájhigiénában. (62f)
2019. aug. 3. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!