Minek a hiányára utalhat az alábbi tünet?
Figyelt kérdés
Reggel és délelőtt borzasztó nyomott vagyok, mintha nem is a testemben lennék, néha szédülök is, belső remegést érzek, aztán ahogy megy előre a nap egyre jobban csökkennek ezek a tünetek, estére teljesen jól vagyok. Aztán kezdődik előröl. Most már második hónapja van ez.
Multivitamint szedek, meg C+D kombót, meg magnézium pezsgőtablettát.
2020. dec. 10. 13:32
1/4 anonim válasza:
Mennyi időt alszol és mennyit dolgozol? Mikor szoktál felkelni? Szoktál kávézni? Esetleg dohányzol, vagy leszokóban vagy valamiről?
Ahogy leírtad ezeket, olyan mintha kifárasztanád magad.
2/4 A kérdező kommentje:
5-6 óra alvás, hajnali 1-től 7-ig kb. Dolgozni 10 óra képernyő előtt. Gyenge kávé napi 2x, dohányzás és alkohol semennyi. Étkezés napi 3x, viszonylag normálisan, néha kis csoki/keksz. Nem vagyok túlsúlyos. Mozgás mostanában semennyi.
2020. dec. 10. 14:34
3/4 anonim válasza:
Azt hiszem te magad írtad akkor le a választ. Aludj legalább 7, de jobb ha 8 órát. Feküdj le éjfél előtt. A 11-re alszol az sokat fog segíteni. Nem ttudom hogy miért, de működik. Ha nem akarsz sprotolni, az nem jó, de nem is feltétlen olyan nagy baj. Menj gyalog oda ahová csak tudsz. Ha nincs ilyen utad, akkor muszály lesz beiktatnod egy kis időt minden nap, hogy kitisztuljon a fejed és kapjál napfényt és friss levegőt. Nem tudom hogy eszel-e főtt ételt. Ha minden nap nem is, de minden második nap főzzél magadnak. Én is voltam ilyen sz.r helyzetben. Gondolj magadra úgy mint egy gépre. Ha nem tartod rendesen magad karban, akkor idő előtt tönkremész. Aludj többet és időben. Ha már csak ezt betartod, sokkal jobban leszel. Hiába szedsz vitaminokat, ha nem figyelsz oda magadra.
4/4 A kérdező kommentje:
Napi 1x rendes kajám van, magam csinálom. Hús, köret, zöldség. Eszek gyümölcsöt is. Korábban vércukorra gondoltam, hogy az nem jó, de igazából mértem és nincs vele gond. Mozogni sokat mozogtam a vírus kitörése előtt, azóta kicsit ellustultam. Homeoffice foreva :D
2020. dec. 10. 14:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!