Az okosora tenyleg hasznos ?
Kinek és mire?
Enegem pl idegesit magamon.
Csam az uszidában hordom hogy szamolja a hosszokat. Lepest szamolja a telwfon, vernyomast megmerem ha gaz van, masre meg felesleges.
Sokan nezik rajta a twlwfon ertesiteseit de en majd akkor nezek a telefonra ha en akarok es nem forditva.
Viszint sokszir vagyok rosszul, sok a bajom szoval a paromnak tobbszor nagyon jol jott az ove mert rogton rezeg a keze ha irok nwki hlgy roaszul vagyok es tud rohanni (egy helen de ket szobaval arrebb solgozunk)
Sok dologra praktikus. Nekem egy régebbi, egyszerűbb darab van. Azért hasznos nekem, mert kijelzi a hívásokat (biciklivel járok, menet közben nem venném észre hogy hívnak), kiírja a hívót is (így eldöntöm, fontos-e megállnom hogy felvegyem). Kiírja az sms-ek szövegét, ezt síelés közben használtuk sokat, egyszerűbb az órát megnézni, a telefon miatt le kell venni a kesztyűt, macerás. Fel tud ébreszteni úgy hogy a páromat nem ébreszti fel.
De nyilván ha neked nincs biciklid, sohasem síelsz és egyedül alszol akkor mindez mindegy a te számodra. Tehát akkor neked nem feltétlenül hasznos, hacsak nem más okból ami meg nekem nem számít.
Mond valamit az alvásminőségre meg nézi a pulzusom, ez valamennyire érdekes, de nem ez a leghasznosabb. Mondjuk így kiderült hogy szokatlanul alacsony pulzusom van, lehet hogy ez az infó később még jól jön majd.
Kaptam egyet ajándékba továbn is akandékoztam a frnac sem kíváncsi rá hamyat leptem aznap,ennyi a pulzusom meg hány órát aludtam. Ki ír valami fura dolgot csak frászt kapok.
Időseknek viszont hasznos az igényelhető okosóra sok életet mentett meg.
Én is ajándékbA kaptam. Eleve túl nagy és kényelmetlen volt a csuklómra, éjjel uabarna ha rajtam van, a telefonommal is macera volt összeszinkronizálni. Régi a telóm hamar le is merül de nem akartam még újat venni.
Nekem 1 óra bosszúságot okozott egy kollegámnak pont akkor romlott el így neki adtam. Ő örült neki :) Nem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!