Az okosora tenyleg hasznos ?
Figyelt kérdés
Erdemes beszerezni? Vagy ez is divathobort ? Kamu?ma 02:01
1/5 anonim válasza:
Vettem egyet pár éve. Kb. 3x volt rajtam. Számomra teljesen felesleges.
2/5 anonim válasza:
Kinek a pap, kinek a papné. Én szeretem, nem kell folyamat előhalásznom a telefonom egy-egy értesítés miatt, a zenét is tudom kapcsolgatni, meg ha későn érek haza és nem akarom felkelteni a családot a lámpával, akkor az órával világítok. Ha valakinek az elég, hogy látja az időt, akkor egészségére, azt vesz, amit szeretne.
3/5 anonim válasza:
Nekem is van és szeretem. Én tudok telefonálni is vele, nekem ez nagyon fontos, mert mindig a táskám alján van a telefonom, így nem kell előszednem, amikor gyorsan elintézhető és fontos hívásom van.
4/5 anonim válasza:
Kinek és mire?
Enegem pl idegesit magamon.
Csam az uszidában hordom hogy szamolja a hosszokat. Lepest szamolja a telwfon, vernyomast megmerem ha gaz van, masre meg felesleges.
Sokan nezik rajta a twlwfon ertesiteseit de en majd akkor nezek a telefonra ha en akarok es nem forditva.
Viszint sokszir vagyok rosszul, sok a bajom szoval a paromnak tobbszor nagyon jol jott az ove mert rogton rezeg a keze ha irok nwki hlgy roaszul vagyok es tud rohanni (egy helen de ket szobaval arrebb solgozunk)
5/5 Ypszilon1980 válasza:
Okosóra annak jó, aki edzéseken képet akar kapni annak menetével, kalória elégetés mennyiségével, pulzust tud mérni egész jól, értesítéseket tud megjeleníteni, ehhez nem kell elővenni a telefont. Viszont pl. vérnyomás mérésre alkalmatlan, szerintem alvás minőség mérésre is, meg ezekre felesleges is, de ez csak az én véleményem. Ezt mindenki döntse el. Egy terméket általában az ember úgy vesz meg, hogy eldönti előtte mik azok a funkciók, amik neki fontosak és mivel lesz előrébb. Pl. a telefon akksit jobban meríti, két eszköz kell ugyanazon funkciókhoz, 2 eszközt kell töltögetni, párosítva kell mindig lenniük, van hogy elvesztik a kapcsolatot, de te ezt nem tudod meg sosem, csak értesítések nem jönnek, stb., szóval vannak ilyen negatívumai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!