Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Beàllt a nyakam egy 2 hete kb...

Beàllt a nyakam egy 2 hete kb és azóta fáj. Ma már lüktet és érzek egy csomót is. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Rosszul tartottam a fejemet az ágyban mikor gépeztem és nagyon beállt a nyakam a hátsó jobb felső részen. Nem folyamatosan fáj csak ha nyomás éri vagy rosszul tartom. Próbàltam krémezni, masszírozni, de csak enyhén hatott bármit is. Viszont tegnap este elkezdtem egy puklit érezni arra fele ami miatt nagyon megijedtem. Mit tudok tenni ez ellen? Masszírozó gépet használtam a nyakamon, de ez se segített. Hiába alszok memóriahabos párnán ugyanúgy fáj
tegnap 13:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Feltehetően valami ideggyulladás.
tegnap 13:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Többnyire izom + gyulladás.
tegnap 13:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet:Izomgörcs, izomcsomó, nyirokcsomó-duzzanat, gyulladás, lipóma, ciszta, ízületi gyulladás
tegnap 13:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Milyen orvoshoz tudnék fordulni ezzel? Ortopédia?
tegnap 14:11
 5/6 anonim ***** válasza:

4.

Az jó az ortopédia de ahoz kell beutaló

tegnap 14:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Melegfürdő, méregtelenítés, masszázs, stresszoldás, mozgás (pl. boksz, futás).
tegnap 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!