Hajnalban kimentem a mosdóba, elöntött a víz, szédültem, csengett a fülem, homályosan láttam. Mi okozhatta?
Lezuhant a vérnyomásod.
Máskor is jártál már így?
Ha gyorsan álltál fel fektedből, akkor előfordulhat, hogy hirtelen leesik a vérnyomásod, és az okozhat ilyesmit.
Ha már nem vagy egész fiatal, akkor főleg vigyázz a hirtelen felállásra: csak szép lassan tápászkodj fel, akkor nem lesz baj.
Egyértelműen vérnyomás probléma
Te hirtelen felálltál, a vérnyomásod meg fekve maradt.
Komolyabban nézve. Mindenképpen vizsgáltasd meg magad. Azon ne aggódj, hogy valami komoly bajod van. De tekintsd ezt a tünetet egy figyelmeztető jelnek, ami utalhat arra, hogy el kell kezdened kivizsgáltatni magad. És ha szükséges, gyógyszeres kúrával stabilizálni a vérnyomásodat, és némi életmód váltással megelőzni egy komolyabb betegség kialakulását.
Tehát profilaktikai céllal.
Minél előbb elkezded, annál hamarabb "gyógyulsz", s annál enyhébb beavatkozással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!