Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Normális dolog 5-6 nap alatt...

Normális dolog 5-6 nap alatt tartós 2 kilót hízni, miközben azt akarom elérni, hogy az ellenkezője történjen?

Figyelt kérdés

Illetve ez nem alkalmanként van, hanem tartós, folyamatos. Észrevettem az elmúlt napokban, hogy a hasam nagyobb lett és keményebb (mint egy lisztes zsák kb.). Gondoltam megnézem mit mondanak a számok, végül a megérzésem nem csalt. Nézzünk egy átlagos, mondjuk a tegnapi napot, hogy mit ettem.

Reggeli egy db faros cs.comb volt (nem, ez nem bevett szokás, csak vacsárára nem bírtam megenni a másikat, így lett belőle reggeli).

Tízórai két mandarin.

Ebéd krumplileves és házilag sütött gluténmentes pizza.

Egy darab szaloncukor, ami azért kell, hogy bevonjak vele 2 kapszulát ami lenyelhetetlenül büdös, viszont be kell vennem, így pedig nem érzem.

Uzsonna egy házilag sütött gluténmentes kuglóf egy darabkája.

Vacsora (kb. fél 8-kor) 6 darab gluténmentes kenyér szelet vajkrémmel (aki, ismeri, az ilyen mentes kenyérszeletek alig akkorák mint egy tenyér, tehát nem karéjra kell gondolni).

És ez minden. 1 óra után szoktam lefeküdni, de a kenyerek után már csak reggel (ma) 10-kor ettem egy kefírt.

Amiket szedek tabletta formában: vas, D3 vitamin, szelén, LactivPlus, és kis adag Letrox.

És almaecetet iszok minden reggel.

Én annyira nem értem már ezt, hogy el tudom képzelni, hogy egész falával kiszakadt a gyomrom, és inkább a hasam első felébe folyik minden megevett ennivalóm.

2020. dec. 7. 11:39
1 2 3
 21/23 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
Csak azt nem értem, hogy itt miért mindenki a reggeliről akarja a kérdezőt lebeszélni? Alapszabály: reggelizz úgy, mint egy király, ebédelj, mint egy polgár, és vacsorázz, mint egy koldus. A reggeli a nap legfontosabb étkezése, feltölt energiával, és ott az egész napod rá, hogy lemozogd. A vacsorából viszont tényleg ki kell vonni a szénhidrátot, és zöldséget, gyümölcsöt enni.
2020. dec. 7. 18:17
 22/23 anonim ***** válasza:
ha tartod a megfelelő kalóriabevitelt, édesmindegy mikor viszed be. Ha a szervezetednek 2500 kalóriára van szüksége minimum, és te egész nap nem esel semmit, hanem este viszed be a 2500 kalóriát, nem fog lerakódni, mert az nem felesleg. Az fel lesz használva. A felesleg fog lerakódni. Tehát, ha te három részletben 1000 kalóriát viszel be, de csak 2500 kellene, akkor a maradék 500 az fentmarad. Mindegy hogy reggeliből vagy az ebédből.
2020. dec. 7. 18:47
 23/23 A kérdező kommentje:
Ez mennyi kalória lehet így ránézésre? Biztos nincs 3 ezer. A pizza az egy fél volt, ennyit kell csak hozzáfűznöm.
2020. dec. 7. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!