Normális dolog 5-6 nap alatt tartós 2 kilót hízni, miközben azt akarom elérni, hogy az ellenkezője történjen?
Illetve ez nem alkalmanként van, hanem tartós, folyamatos. Észrevettem az elmúlt napokban, hogy a hasam nagyobb lett és keményebb (mint egy lisztes zsák kb.). Gondoltam megnézem mit mondanak a számok, végül a megérzésem nem csalt. Nézzünk egy átlagos, mondjuk a tegnapi napot, hogy mit ettem.
Reggeli egy db faros cs.comb volt (nem, ez nem bevett szokás, csak vacsárára nem bírtam megenni a másikat, így lett belőle reggeli).
Tízórai két mandarin.
Ebéd krumplileves és házilag sütött gluténmentes pizza.
Egy darab szaloncukor, ami azért kell, hogy bevonjak vele 2 kapszulát ami lenyelhetetlenül büdös, viszont be kell vennem, így pedig nem érzem.
Uzsonna egy házilag sütött gluténmentes kuglóf egy darabkája.
Vacsora (kb. fél 8-kor) 6 darab gluténmentes kenyér szelet vajkrémmel (aki, ismeri, az ilyen mentes kenyérszeletek alig akkorák mint egy tenyér, tehát nem karéjra kell gondolni).
És ez minden. 1 óra után szoktam lefeküdni, de a kenyerek után már csak reggel (ma) 10-kor ettem egy kefírt.
Amiket szedek tabletta formában: vas, D3 vitamin, szelén, LactivPlus, és kis adag Letrox.
És almaecetet iszok minden reggel.
Én annyira nem értem már ezt, hogy el tudom képzelni, hogy egész falával kiszakadt a gyomrom, és inkább a hasam első felébe folyik minden megevett ennivalóm.
Én azt gondolom, hogy igen. De persze ne csökkentsd le, csak annyival, amit úgy gondolsz, hogy még bírsz. A napi ötszöri étkezést soknak tartom. És nem az a lényeg, illetve nem csak az, hogy mikor eszed. Mert ha neked 2300 kalóriát kellene bevinned a fogyáshoz és te nem eszel este, hogy ne hízz, de reggel beviszel 2450 kalóriát, akkor szintén nem fogsz fogyni.
A minimális jövés menést még mindig ki kellene bővíteni legalább 20-30 perc testmozgásra :D vannak Norbinak is duci tréningjei, vannak keményebb tornák és a rendszeres edzés se megfizethetetlen. Ingyen elérhetők a videók amúgy a neten.
Az aluszékonyságot, fáradékonyságot nem tudom, de szerintem ez egy szokás. Így szoktad meg. Vezess be új napirendet. A zöldség és a gyümölcs egyébként is frissíti az agyat. a mozgás is. Növelni kell az állóképességedet, fittebbnek kell legyél. Erre nem az a megoldás, hogy ahogy fáradtságot érzel, rögtön hanyatt dobod magad. Ha fáradt vagy? Menj ki a házból és gyalogolj fél órát. 8ig ki lehet menni. Ha hideg van? Nem baj, legalább hamarabb felébredsz!
Ne a kifogások domináljanak! Ha el akarsz érni valami, akkor érd el! Képes vagy rá!
A pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve.
Mondd el, hogy te most fogyókúrázol és ne süssenek semmit. Ha mégis sütnek, akkor vond kérdőre, hogy miért ilyen nehéz a felfogása ugyan mondja már el?
Én amúgy nem mondtam senkinek el, hogy fogyózom, de mikor kínáltak egészen egyszerűen mindig azt mondtam, hogy már tele vagyok, ettem máshol, a városban, melóban, akárhol. :D
Én is szeretem a pizzát. De csak néhány havonta eszem egyet egy - egy pizzériában. Otthonra nem engedek be ilyeneket.
Van rengeteg finom étel.
Most azon gondolkodok, hogy van rengeteg cukkini a fagyóban. Kiveszem és gombával, sajttal, hagymával, tejszínnel szerintem ragut készítek belőle. Spagettire teszem, és még jól megsajtozom.
Tuti jobb lesz, mint egy vastagtésztájú pizza és bár a tésztában is van kalória, korántsem annyi. :D
Én már odáig jutottam amúgy, hogy nem ettem péksütit meg kenyeret, hogy nem bírtam megenni a péksüti tésztáját. :D Ha vettem is, mondjuk egy kenyérlángost, a feltétet meg egy kis tésztát leettem róla, a többi vastag maradékot meg a galamboknak vagy a kutyának adtam. :D Egyszerűen nem kell ennyi vastag lisztes cucc. Felesleges.
Nem akarok fogyókúrázni, ezeket elítélem, inkább tartósan egészségesen élni, de leginkább a hízékonyságot nem akarom az életembe.
Gluténmentes diétám óta pedig örülhetek ha van mit megkennem reggelire, nemhogy még péksütemények egész sora..
Még mindig nem értem miért kell megkenni valamit reggelire. Több mint száz kiló vagyok, szeretem a hasamat. És délelőtt egy vagy két kávét iszok teljesen feketén.
Nem azt mondom, hogy én legyek a követendő példa, de ha mindenáron akarsz valamit enni akkor egyél egy almát. Vagy most mondjuk egy marék dió, egy narancs, egy alma, egy kis mazsola, egy kanál vegyes virágmézzel össze dolgozva. Kiváló és energiadús, de egészséges reggeli.
Meg hasonlók. Ne a tésztában gondolkodj mindig. :D
Ha nem akarod elárulni az adataidat ne tedd, de tudd, hogy ezek alapján tudod belőni magadnak a megfelelő életvitelt.
És ne fogyókúrázz, hanem élj egészségesen. Azokkal, amiket leírtunk.
YouTube-n javaslom Torma Valentin videóit. Nekem sokat segített, mikor gondolkodtam az életmód váltáson.
mi? :D
1. senki nem beszél éhezésről
2. a felelősséget és a munkát mindig könnyebb másra hárítani. Minek csináljam én? Mert te akarsz fogyni és ezért tenni kell. Kit érdekel, hogy mi van kiszámítva, kit érdekel, hogy milyen az anyagcserém, ha van egy célom, akkor nincs kifogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!