Ti mindig lazák tudtok maradni? Hogyan lehet azt elérni?
4
Köszi a megértésedet! Pánikbeteg én is voltam tavaly egy ideig, (szerencsére csak 2 hónap volt, de egyenlő volt a pokollal). Vagy lehet kimerültség volt, mindenesetre a pánikrohammal megegyező tüneteim voltam.
Kis koromban is szorongtam amikor emberek közé mentem, lehet természetemtől fogva gátlásos, szégyellős vagyok. De ez nem egy kellemes állapot, szeretnék változtatni ezen már végre. 22 éves koromban kezdtem el önsegítő könyveket olvasni ebben a témában. Amiket leírtak ezekben a könyvekben gyakran fel is tudtam használni és működött is, viszont végérvényesen még mindig nem sikerült felszámolnom az állapotot, pedig már 6 éve rájöttem arra, hogy van egy problémám és próbáltam is tenni ellene.
Ami kimozdít ebből az állapotból az az adrenalin. Ha olyan dolgot teszek, amitől nagyon rettegek, szinte már remegek és ájuldozom, de még akkor is megteszem. Például vidámpark, aquapark, vagy száguldás (ami tudom, hogy veszélyes de segít) vagy még a súlyzós edzés (az is adrenalin termelődéssel jár). De ezt a fajta adrenalin fröccsöt sajnos nem lehet mindennap megkapni, jó lenne ha nélkülük is el tudnám érni, hogy jól érezzem magam.
4.vagyok
Nem jó, ha adrenalin függő vagy. Szerintem könyveket se bújj,meg weboldalakat. Egyszerűen zárd ki. Engem a sok infó készített ki. Bujtam könyvet, netet, házipatika.hu-t ....mindent... jól magambaagyaráztam, hogy pánikbeteg leszek. Az is lettem.... ( csak a fóbiám volt eredetileg, csak sokat olvasgattam ,hogy a fóbia mellé általában tartozik a pánibetegség..majd jol magamba magyaráztam, hogy pánikbeteg leszek, most meg szívom a fogam, hogy milyen idióta vagyok, igaz mára már gyengült, de anno fél éve a poklok poklát éltem). Ne stresszelj! A tömeg nem para annyira, keresd benne a hasznosat! Ezt az adrenalinos izét, meg hagyd, mert ha már nem leszel mentális beteg,akkor akkoris szükséged lesz az afrenalinra. Élj! És ne félj!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!