Nagyon rosszul vagyok, túl sok folyadékot ittam ma. Meddig tarthat?
Általában max 1.75 liter vizet iszok, viszont ez ma 2.5 liter lett, plusz mellé majdnem 1 liter más(kapcsi, gyümölcslé, stb).
Irtózatos hányingerem van, alig bírok megmozdulni. Mikorra ürül ki ez mind belőlem? Meddig lehetek még rosszul?
én csak szimpla kondis gyerek vagyok, napi 6 liter simán lecsúszik, néha több-kevesebb, ennyire van szükségem. Nincs semmi bajod, csak rosszat ettél.
Tudom hogy a sok "egészséges" emberke leolt hogy ez nem egészséges, de akkor próbálják ki a helyemben ;)
#1 Szénsavas ital és szódabikarbóna sincs itthon, de köszi!!
#2 Azért gondoltam, hogy ez a baj, mert közel sem szoktam ennyit inni, ezelőtt két héttel még a napi egy liter is ritkán volt meg, azt saccoltam, hogy hirtelen megterhelő a szervezetemnek:/
2-es vagyok
Igazából mindenkinek jó lenne átállnia 2-3 liter vízre minden nap, lehet hogy ez elsőnek kicsit megterhelő, de hosszútávon jön meg a hozadéka. Gyorsabb anyagcsere, jobb ürítés, és még egy csomó folyamathoz szükséges, arról nem beszélve hogy az ember kb 70%-a víz, ezért újrapótlásra is szükség van. Nameg ha mozgunk, akkor nyilván több kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!