Mitől állhat így a szám???
Figyelt kérdés
vajom mi lehet a bajom olyan furán áll szám hatlamas nagy nyomás nehezedik rám majd meg bolondulok folyton rámjön ez fájdalom és ha fejem tetején erős fémes íz a számba mi lehet szerintetek mennyek el orvoshoz?? [link] 2020. szept. 3. 18:23
11/23 A kérdező kommentje:
hogy nem biztos hogy felépülök ezt nem értem ??
2020. szept. 3. 22:18
12/23 anonim válasza:
Ne ide írkálj már ha elcsúszik a szád hanem az orvost/mentőt hívd! Ennyire nem lehetsz idiot komolyan mondom.
Úgy nem jöhet helyre képzeld,hogy amíg itt ecseteled az öngyilkos gondolataidat és pl. storkeod van,olyan mértékeű károsodás lehet az agyadban,h pl.nem fogz tudni járni,vagy mozgás sérült maradsz(nehezen de azért jársz) vagy beszédközpont sérül,vagy bármely egyébb ami maradandó károsodást okoz. Ember hülye ne legyél ...
13/23 A kérdező kommentje:
de lehet nem is az van hanem más !!
2020. szept. 4. 07:00
14/23 A kérdező kommentje:
de ez régóta szok előjönni tart órákig ilyenkor majd megbolondulok úgy fáj a fejem teteje tarkóm mint ha szenvedne a lekem úgy érzem hatalmas rossz gondolatok belső feszültség azért is tettem ide ki hogy mi lehet ez fémes íz érzése a szájba és ilyenkor mindig az jön hogy ki kellen ásnom a macskát hogy a túlvilágra visszajussak mint ha szenvednéek ebben a dimenzióban mint ha forogna a sírban a macskám ami más k=orülmények k=oz=ott halt meg de főleg zsibbasztó letargia amugy főleg azóta jött elő mikor megkaptam első inejciót amit megmondom éoszintén már akkor tudtam hogy káros mikor elfogadtam elég szomorú és otthon olyan olyan fájdalmak mint ha kínoztak volna mint ha rugtak volna szétt a fejem mint egy töm=ott üveg vagy egy korsó amit összet=ornek vagy a kilyukasztot gumi mint amikor kijukasztanak késsel egy csónakot felfujhatós csonakot és közbe pumpálnak bele levegőt igen ilyen gondolatok és sám félre csuzva nagyon nagyon nem vicces nem veszik észre szülők de igazából el sem merem mondani nekik rajtam van a félelem még rosszabul vagyok mint voltam !!
2020. szept. 4. 07:45
15/23 anonim válasza:
Na jó,szerintem keress fel egy orvost ha csak nem troll vagy. Ez nem normalis amiket írsz.
16/23 A kérdező kommentje:
de milyen orvost hisz járok pszihiáterhez és mióta kaptam ezt az injekciót azóta áll így számm vanak rajtam ezek fájdalmak !!
2020. szept. 4. 11:10
18/23 A kérdező kommentje:
igen valami olyasmivel de ennek nem lehet hozzá köze ahogy áll szám és fájdalmaim vannak sőt még rosszbbul vagyok mióta elfogadtam az injekciót még rosszbbul érzem magam !!!
2020. szept. 4. 15:59
19/23 A kérdező kommentje:
és ugye milyen rosszul is nézek ki???
2020. szept. 4. 16:08
20/23 anonim válasza:
Akkor a pszichiáterednek szólj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!