Mitől állhat így a szám???
Figyelt kérdés
vajom mi lehet a bajom olyan furán áll szám hatlamas nagy nyomás nehezedik rám majd meg bolondulok folyton rámjön ez fájdalom és ha fejem tetején erős fémes íz a számba mi lehet szerintetek mennyek el orvoshoz?? [link] 2020. szept. 3. 18:23
1/23 A kérdező kommentje:
[link] kérem valaki segítsen rámjön ez roham és nagy fájdalom nehezedik rám
2020. szept. 3. 18:25
3/23 A kérdező kommentje:
azonnan szerinted??? hatalmas erős belső fájdalmak nyomás agyban mint ha leki sokk ért volna értek is !!! mindig előjön nagyon rossz öncsokíttási gondolatokkal nagyon nagyon rosz gondolatok !!!
2020. szept. 3. 18:29
4/23 anonim válasza:
Hívd fel az ügyeletet, és kérjél tanácsot, segítséget.
5/23 A kérdező kommentje:
felkellen mert nem tudok mit tenni nagyon fájdalmas nagyon rossz öngyilkossági gondolatokkal és így ál szám rendesen érzem mint ha rúgnának ütnének vernének mint egy töm=ott korsó ami széttörik koponya belül és a szám így áll mi lehet ez?? nem vicces eggyáltalán
2020. szept. 3. 18:37
6/23 A kérdező kommentje:
igen rosszakon keresztül mentem poklok poklán ahol nyomor van félelem és álladnó hidegség egy másik dimenzióba rendesen világhábórú volt városban és futottam a teplomba imátkozni majd erős nyomás és minden más lett világhábórú lett mert írtam egy könyvet a fogyásomról és a szellemidézésréol ugyanazokat áttéltem mint akiket halálra szurkálnak mint ha írnál valamit a gépedbe például valami könyvet és belejavítánál törlős gombal és mint ha több liter vért vesztettem volna akkor mikor kérdeztem anyámtól hogy hova jut egy öngyilkos azt mondta a pokolba majd elfutottam nagy wécére és kijöttem lakásom úgy nézett ki mint egy lepukkant tanya szőnyegek a bútor ijjesztő volt apám hangja anyám bűntudat ami volt és megint az volt anyám apám veszekszik anyádnak mi ez még szerintem egy gyilkos is sokkot kapott volna majd egszer csak nagy csattasnás felébredtem és j=ottek ismeréoseim majd kérdik mi van andris mondom mi a fene van azt mondják olyan vagy minbt egy őrült tudos és olyan mint amikor iskolában bevertem egyszer a fejemet nagyon régen és mint ha ugyanaz nap lett volna mint mikor kelek fel csak olyan áttalakítva a szoba mégis mint ha meghalok felébredek egy másik személyiségben más életben nagyon sok furcsa rosz dolog ért !!
2020. szept. 3. 18:47
7/23 A kérdező kommentje:
amikor rámjön ilyen nyomás gondolattal tudom furán hangzik de gondolattal ugye vannak gondolatok és tudom kapcsolgatni a tévét irányíttó nélk=ul komolyan mint a fehér zaj mint amikor halottak képek hangok alpján kommunikálnak vagy hogyan lehetne mondani élőkkel !!!
2020. szept. 3. 18:50
8/23 anonim válasza:
Lehet sztrókod van,ha még nem hívtál orvost,akkor sürgősen!
9/23 A kérdező kommentje:
hogy hogy sztok??? szélütés??? de azután elmullik ez állapot vagy ez nem tudom most nincs a nyelvemem !!
2020. szept. 3. 21:54
10/23 anonim válasza:
Szélütés igen.Ha tényleg az van,akkor nem biztos,hogy felépülsz,ha nem mész időben orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!