Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Kézgörcsöt hogyan érdemes...

Kézgörcsöt hogyan érdemes kioldani?

Figyelt kérdés

Ma már harmadszor görcsölt be a kezem, harmadjára elég erősen. Bizonyos szögben beállt az egyik ujjam, a tövénél. Lengetni, lazítani szoktam, közben masszírozom. Fájdalmasan görcsölt harmadjára ma, és szinte odalapult az ujjam a tenyeremhez.

Tudom, magnéziumhiány, de engem most a kioldási technika érdekel, házilag, kémiai anyagtól mentesen.

2020. aug. 2. 20:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Magnéziumhiány?

Erre nem is gondoltam.

Velem is sokszor előfordult már.

Én azt hittem, hogy csak a vádligörcs van a Magnéziumhiány miatt.

Olyan gyakran nem fordul elő, mostanában nem is volt, de azért a napi 3 elég sok :(.

Masszírozd nyugodtan, nyomkodd meg kicsit, de ha rendszeres, lehet meg kéne mutatni dokinak

Jobbulást kívánok. 😊😊

2020. aug. 2. 21:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
ellenkező irányba hajlítsd. nekem lábujjam görcsölt be így, a talpam felé hajlott 90 fokban, rettenetesen fájt, a másik irányba fordítottam, így 1-2 perc múlva megszűnt a görcs (a fájdalom egyből megszűnt)
2020. aug. 2. 21:15
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy írtatok, én is ellentétes irányba szoktam, óvatosan, viszont aggódom, nem ártok-e az ellentétes iránnyal?

Egyébként lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam. Nem szoktam naponta görcsöt kapni. Hanem a mai nap során háromszor fordult elő, 20-30 percenként.

Máskülönben hónapok telnek el két izomgörcs között.

2020. aug. 2. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!