Szerintetek érdemes lenne rendőrséghez fordulni??? Tegyenek kártérítést???
Figyelt kérdés
Már 28 éves elmúltam az elmúlt időkben 24 éves koromtól ,de azért előtte is volt hogy a poklok poklán jártam életem legnagyob a legnagyobb ellenségemnek se kívánom amiket áttéltem köszönhetően annak elmentem pszihiátriára és az akaratom ellenére bentartottak tehát kiabáltam ne nem akarok itt maradni az igaz hogy szellemet idéztem és halálközeli élményekkel foglalkoztam és fehér zaj jelenséggel vicceltem stb ,de akaratom ellenére betartott engem doktornő mint egy gyilkost akit kivégeznek és kaptam valmi injekciót fogalam sincs mi volt velem három napig a pszihiátrián három napig csak annyit tudok hogy hazakart hozni anyám még mondtam is neki és emlékszem rá hogy a doktornő azt mondta nem lehet mert pszihózisban vagyok igaz jó pár éve ezelőtt történt 24 éves voltam ,de akkor is akaratom ellenére bentartottak és szerintem ennek köszönhetően teljesen eltorzultam mint mentálisan mint fizikailag teljesen az életfomám leromlott azóta poklok poklán mentem keresztül mai napig is vannak olyan erős fizikai fájdalmaim olyan erős tarkó fájdalmak és semmi se használ !! ugye mivel vannak jogaim így annak idelyén jogtalanul jártak el velem kapcsolatosan mert ilyen a világon nincs hogy nem merek kijárni utcára féllek kimenni hogy eszembe ne jussoo olyan nem e akarnak bántani plusz fizikai tehát mondhatni teljesen szellemileg leépült lettem ráádásul még gazdagnak se mondhatom magam a többiről meg nem is beszélve . Lehet ilyen hogy pénzkártérítést követelnék mondjuk az orvosnőtől fizessen amiért ezt tette velem hogy akaratom ellenére benthagyott!!! szerintetek érdemes lenne??? Ha igen akkor 100000 ezer eurót??2020. júl. 6. 19:44
2/22 anonim válasza:
Inkább menj vissza önként
Amúgy uncsi már ez a sok troll
3/22 A kérdező kommentje:
ez nem trol ez valóság majd ha az én bőrömben lennél akkor lehet neked is ez eszedbe jutna
2020. júl. 6. 19:56
5/22 anonim válasza:
Tanulj meg írni. Alany, állítmány, pont, vessző, bekezdések. Ismerkedj ezekkel a fogalmakkal. Ez a folyamatos szófolyam amit írtál elég nehezen értelmezhető, így nehéz rá választ adni.
6/22 A kérdező kommentje:
az lettem ezáltal amit áttéltem vagy te mit szólnál ehhez például hogy kiadsz a kezedből egy telefont és ugyanazokat áttéled mint aki szüleit megöli hogy te fizetnél még a telefonért amit elloptak???
2020. júl. 6. 20:08
8/22 A kérdező kommentje:
hallotad fizetnék azért hogy telefonom visszakerüljön mert ezáltal ugyanzaokat áttéltem mint aki szüleit megöli és belértve ismerőseköt is mint ha ezt a saktáblát ezt a provianciát amin járok ezt a térképet adtam volna ki a kezemből
2020. júl. 6. 20:19
10/22 anonim válasza:
Most is benn kéne lenned a pszichiátrián. Csoda, hogy kiengedtek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!