Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szerintetek érdemes lenne...

Szerintetek érdemes lenne rendőrséghez fordulni??? Tegyenek kártérítést???

Figyelt kérdés
Már 28 éves elmúltam az elmúlt időkben 24 éves koromtól ,de azért előtte is volt hogy a poklok poklán jártam életem legnagyob a legnagyobb ellenségemnek se kívánom amiket áttéltem köszönhetően annak elmentem pszihiátriára és az akaratom ellenére bentartottak tehát kiabáltam ne nem akarok itt maradni az igaz hogy szellemet idéztem és halálközeli élményekkel foglalkoztam és fehér zaj jelenséggel vicceltem stb ,de akaratom ellenére betartott engem doktornő mint egy gyilkost akit kivégeznek és kaptam valmi injekciót fogalam sincs mi volt velem három napig a pszihiátrián három napig csak annyit tudok hogy hazakart hozni anyám még mondtam is neki és emlékszem rá hogy a doktornő azt mondta nem lehet mert pszihózisban vagyok igaz jó pár éve ezelőtt történt 24 éves voltam ,de akkor is akaratom ellenére bentartottak és szerintem ennek köszönhetően teljesen eltorzultam mint mentálisan mint fizikailag teljesen az életfomám leromlott azóta poklok poklán mentem keresztül mai napig is vannak olyan erős fizikai fájdalmaim olyan erős tarkó fájdalmak és semmi se használ !! ugye mivel vannak jogaim így annak idelyén jogtalanul jártak el velem kapcsolatosan mert ilyen a világon nincs hogy nem merek kijárni utcára féllek kimenni hogy eszembe ne jussoo olyan nem e akarnak bántani plusz fizikai tehát mondhatni teljesen szellemileg leépült lettem ráádásul még gazdagnak se mondhatom magam a többiről meg nem is beszélve . Lehet ilyen hogy pénzkártérítést követelnék mondjuk az orvosnőtől fizessen amiért ezt tette velem hogy akaratom ellenére benthagyott!!! szerintetek érdemes lenne??? Ha igen akkor 100000 ezer eurót??
2020. júl. 6. 19:44
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nekem úgy tűnik hosszú a nyáriszünet és te nagyon unatkozol. Veletlenül nem az vagy aki a virust akarja agyonütni egy másik kérdésben?

Ha valami csoda folytán mégis igaz lenne amit itt leírsz akkor sajnálom de az ügy már jogilag elévült, nem tehetsz semmit. Akkor kellett volna betegjogi kepviselőhöz fordulnod és feljelemtest tenned a rendőrségen. De értelme nem sok lett volna mivel az orvosok összetartanak nem valószínű, hogy tudtad volna bizonyítani a dolgot. Amilyen állapotban vagy pedig jogosnak ítelték volna a kezelést. Nekem egy műtetemet rontották el ami miatt életre szóló egeszségkárosodásom lett. Egy rezidens hibázott orvos ráhagyta a műtétet csak aláírta nem volt bent. Végig gondoltam és nem tettem feljelentést. 3. okból. 1. Évekig kellett volna a bíróságra járnom. Nem amikor ráérek hanem amikor mondják. Ügyvedet kellett volna fogadnim egy vagyonért amit nem térï vissza senki ha nem nyerem meg a pert. 2. Nagyon megterhelő lelkileg egy ilyen per. Total kivoltam amúgy is. Ha ebbe belefogok még jobbab kikeszülök. Plusz talalkoznom kellett volna azokkal az berekkel akiket soha többet nem akartam látni. 3. A rezidens hibázott. Nem direkt tette. Hanem mert még tanul ő is. Mindenki hibázik. Nem akartam elkaszálni a karrierjét mert egyszer jó orvos lesz. Elengedtem a dolgot. Ha megnyertem volna lehet kapok par milliót és akkor mi van? Nem kapom vissza az egészségem. Viszont belehülyültem volna a perbe. Ha elvszítem abba belegondolni is rossz lett volna. Előre kéne nézni. Pár napnyi leszadálás nem teszi tönkre az életed csak ha hagyod. Tovább kell lépni az élet nem igazságos de megy tovább. A te döntésed haladsz e vele vagy ülsz egy gödörben.

2020. júl. 11. 21:09
 22/22 A kérdező kommentje:
jah lehet
2020. júl. 11. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!