Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szerintetek érdemes lenne...

Szerintetek érdemes lenne rendőrséghez fordulni??? Tegyenek kártérítést???

Figyelt kérdés
Már 28 éves elmúltam az elmúlt időkben 24 éves koromtól ,de azért előtte is volt hogy a poklok poklán jártam életem legnagyob a legnagyobb ellenségemnek se kívánom amiket áttéltem köszönhetően annak elmentem pszihiátriára és az akaratom ellenére bentartottak tehát kiabáltam ne nem akarok itt maradni az igaz hogy szellemet idéztem és halálközeli élményekkel foglalkoztam és fehér zaj jelenséggel vicceltem stb ,de akaratom ellenére betartott engem doktornő mint egy gyilkost akit kivégeznek és kaptam valmi injekciót fogalam sincs mi volt velem három napig a pszihiátrián három napig csak annyit tudok hogy hazakart hozni anyám még mondtam is neki és emlékszem rá hogy a doktornő azt mondta nem lehet mert pszihózisban vagyok igaz jó pár éve ezelőtt történt 24 éves voltam ,de akkor is akaratom ellenére bentartottak és szerintem ennek köszönhetően teljesen eltorzultam mint mentálisan mint fizikailag teljesen az életfomám leromlott azóta poklok poklán mentem keresztül mai napig is vannak olyan erős fizikai fájdalmaim olyan erős tarkó fájdalmak és semmi se használ !! ugye mivel vannak jogaim így annak idelyén jogtalanul jártak el velem kapcsolatosan mert ilyen a világon nincs hogy nem merek kijárni utcára féllek kimenni hogy eszembe ne jussoo olyan nem e akarnak bántani plusz fizikai tehát mondhatni teljesen szellemileg leépült lettem ráádásul még gazdagnak se mondhatom magam a többiről meg nem is beszélve . Lehet ilyen hogy pénzkártérítést követelnék mondjuk az orvosnőtől fizessen amiért ezt tette velem hogy akaratom ellenére benthagyott!!! szerintetek érdemes lenne??? Ha igen akkor 100000 ezer eurót??
2020. júl. 6. 19:44
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
az lehet azután amin keresztül mentem
2020. júl. 6. 20:51
 12/22 anonim ***** válasza:
Nyilván anno sem ok nélkül voltál bent, nem fognak bent embereket azért mert unatkoznak és nincs jobb dolguk. Vissza is kéne menned mert teljesen elborult vagy
2020. júl. 6. 20:54
 13/22 A kérdező kommentje:
de azóta miota voltam a pszihiátrián még jobban elborultam akkor azért képben voltam de most nagyon elborult az elméém már szavaimban amiket mondok amiket mondok biztos jo hogy írom stb hidd el feladhatnám őket hogy fizessenek nekem
2020. júl. 6. 21:17
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
De figyelj nem tudod bizonyítani plusz rád fogják mondani hogy nem voltál/vagy beszámítható (valszleg jogosan)
2020. júl. 6. 21:29
 15/22 A kérdező kommentje:
de én tudom hogy akkor még beszámítható voltam akkor még eszemnél voltam akkor még tudtam mi az élet tudtam mi az egészéges félelem volt emberi mivoltam most pedig egy szellemi leépült egy roncs lettem akin talán csak egy vagyon segítene de legfőképp az ha az tudat az élet szellemiség meglenne a telefonnak persze telefonom és a cicám amit élve elástak vagyis ha nem forogna a sírjában
2020. júl. 6. 21:33
 16/22 anonim ***** válasza:
52%
Jó akkor csináld, nekünk tökmindegy. Látom már eldöntötted szóval nem is értem minek kérdezed
2020. júl. 6. 21:37
 17/22 A kérdező kommentje:
nem döntöttem el csak megkérdeztem a véleményekre kiváncsi lennék ki lenne ilyen helyzetben amiben én vagyok hidd el nem sok ember legnagyobb elenségemnek se kívánom amin keresztül mentem
2020. júl. 6. 21:38
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg akkor, de szerintem ez az egész herce-hurca csak mégjobban megviselne és a végén nem lenne semmi belőle
2020. júl. 6. 21:43
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látom, jobban jársz, ha nem hívod fel senki figyelmét önmagadra, mert örökre bezárnának.
2020. júl. 6. 21:43
 20/22 A kérdező kommentje:
háít jah lehet igazad van de olyan nincs hogy örökre ökrökre nem tart semmi se szerinted lehet örök élet?
2020. júl. 6. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!