Hogy legyen több energiám?
20 éves vagyok. Egy fodrászatban dolgozom napi 8 órát. A reggeli felkeléssel nincs bajom (bár a karantén alatt 11-12-kor keltem) Viszont mikor haza jövök nagyon kimerült vagyok és nincs energiám és kedvem olyan dolgokat csinálni amik előrevinnének a jövőben. Így általában pihenek, megnézek valami sorozatot, esetleg főzök, és bedőlök az ágyba.
Mit tanácsoltok?
1 En negyven percet kavezom reggelente, de nem kokadozom, ugyanolyan friss vagyok ebredes utan, mint te, masreszt meg a sokk azonnal felebreszt barkit, elhiheted, egy ilyen mondat utan senki nem kokadozva botorkalna ki az autohoz :DDD
Kerdezo, a kerdes az, hogy miert vagy faradt, valamilyen vitaminhianyod van, vagy pedig szimplan nincs motivaciod, mert nem erdekel annyira semmi, esetleg utalod a munkadat es lefaraszt mentalisan.
Paromnak a Supradyn valamelyik fajtaja segitett, amiota szedi, nem faradt sosem, nekem meg az, hogy koran kelek, 4-5 korul, ilyenkor tele vagyok energiaval, ha epp dolgozni jarok, munka elott letudok mindent amit meg akarok csinalni aznap, munka utan pedig mar csak pihenek. Most epp nem dolgozom, igy ilyenkor csak a hazimunkat tudom le reggel, a tobbi raer napkozben.
Lehet vitaminhiány. A napi menüm így néz ki:
Reggeli: kávé
Olyan 11-12 körül: amit éppen főztem. Most pl ilyen kínai "sült tészta" brokkolival meg zöldségekkel.
Miután hazaérek: leves
Vacsorára meg egy kis szelet kenyér valamivel.
Ez lehet a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!