Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lehetséges hogy valaki úgy...

Lehetséges hogy valaki úgy túlesik a koronavíruson hogy nem is tud róla?

Figyelt kérdés
Tehát mondjuk pár napig egy kis láz, gyengeség, fejfájás esetleg köhögés de semmi extra.
2020. ápr. 7. 02:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

1-es...

Kb február vége felé tapasztaltam, hogy fáj a torkom... Nem éreztem ízeket másfél napig. Jó nem para, gondoltam, mert ha fáj a torkom általában ez van. Aztán éreztem ízeket, de ahogy ez visszajött, szagokat nem éreztem. Ilyen nem volt velem sosem. Nem volt bedugulva az orrom, nem is fújtam, de nagyon fura volt. "Mintha egy buborékot éretem volna a fejemben.."

Közel 2 hétig tartott... Már nagyon idegesített, hogy ez mi...

Már egy baromi tömény borsmenta oljata szagolgattam próbaképp, de azt sem éreztem. Akkor kicsit bepánikoltam, hogy nagy a baj, és soha nem fogok szagokat érezni már. El is határoztam, hogy másnap felkeresem az orvosomat, de mivel hétvége volt, minimum hétfőig várnom kellett... szombaton aztán délfelé, mintha egy pici illat valahonnan megcsapta volna az orrom.. Megint beleszagoltam a borsmenta olajba és éreztem az illatát. Tompán, de éreztem... Másbapra mégjobb lett, így nem mentem orvoshoz.

2020. ápr. 8. 17:55
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Százszor mondták már, hogy a fertőzöttek 80+%-a így esik át a betegségen. Tehát nemhogy igen, hanem a legtöbb ember konkrétan ilyen, nem tud róla vagy csak sejti. Ezért is kell a kijárási korlátozás, hogy lassan fusson végig a népen. És ezért nem érnek semmit a statisztikák, most van ~ezer fertőzött, valójában meg ebben a másodpercben járhatunk százezernél. Ez 2-3 hónap alatt végigfut a lakosság háromnegyedén, kb. 7 millió emberen, ezek nagy része semmit nem vesz észre vagy kis megfázásos tüneteket, a többiek szarabbul lesznek őket otthon esetleg kórházban kezelik és lesz a kicsi réteg aki intenzívre kerül vagy meghal. A kórházak telítettségének megakadályozása miatt kell elnyújtani a lefutást.
2020. ápr. 8. 18:38
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Barátnőmet amikor tesztelték, már átesett a fertőzésen, és ellenanyagot termelt. (eüben dolgozik)

Ő úgy dolgozott, hogy egész végig semmi baja sem volt, hasmenés se, tényleg semmi. Sőt a családjának sem. Emiatt valószínűleg másokat is megfertőztek, de akkor még nem is sejtették.

Szerintem itt már bőven százezres a nagyságrend, semmilyen ismerősömet nem voltak hajlandóak tesztelni, aki tüneteket produkált, mert "nem volt súlyos". Emiatt persze torzak a számok, valójában rengeteg eset lehet, de ebből rengeteg enyhe vagy semmilyen lefolyású.

2020. ápr. 8. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!