Lehet, hogy valaki túl van már a koronavíruson és nem is tud róla? (80% tünetmentes!?! ) Ki lehet ezt mutatni valahogy?
Ha 80% tünetmentes, akkor azok orvoshoz sem fordulnak nemde? Akkor azok a betegek nem kerülnek be a statisztikákba. Tesztet tuti nem csinálnak egy tünetmentes emberen...
Na mármost amikor a halálozási aránnyal riogatnak akkor az ugye az eddigi igazolt esetekből jön. Ha 80% be se kerül a rendszerbe mert olyan enyhék a tünetei vagy nincsenek is. Akkor nem lehet, hogy ennek a rettenetes betegségnek is kb olyan arány jön ki mint az influenza esetén.
Ez érdekes. Csak tudnám mi ebben a jó?
Iparágak állnak le, emberek ezreit rúgták már ki azonnali hatállyal.
Kinek jó ez így?
most, hogy már többet tudok a járványról és van időm...:
kb 3-4 hete a szoros környezetem kidőlt. Párom (aki különösen veszélyeztetett), majdnem kiköpte a tüdejét. A lányom lázasan nyomta az ágyat, én gyenge voltam. Ha ez most történik telefonálok. Lehet mi már túlestünk rajta??
Nem 80% tűnetmentes.
Nem tudom ki találta ki ezt a baromságot.
ENYHE tünet. Lehet sok tünetmentes, sokan megbetegszenek és sokaknak nagyon magas lázuk és fulladásuk van.
"Nem egy eüs rokonom, ismerősöm van, nem kívánom nektek, amin most ők átmennek"
Sajnálom kéne őket vagy mi? Ez a dolguk. Tegyék szépen a dolgukat!
Kinek kétségei vannak vagy a magyar oldalt nézi, ezért azt hiszi, hogy nincs is járvány, annak itt egy nagyon korrekt, az egész világra vonatkozó összesítés. Ebben jól látható, hogy a megfertőződött és abból LEZÁRÓDOTT (tehát meggyógyult vagy meghalt) eseteknél, ami 120 ezer, nos ennek a 14 %-a meghalt. Hangsúlyozom, a lezárt eseteknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!