Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet, hogy valaki túl van...

Lehet, hogy valaki túl van már a koronavíruson és nem is tud róla? (80% tünetmentes!?! ) Ki lehet ezt mutatni valahogy?

Figyelt kérdés

2020. márc. 24. 14:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

#10 Továbbra sem szeretem a lezárt esetekből számolt halálozást.

Meghalni pár nap alatt is meglehet... míg meggyógyulni a minimum 2 hét, de inkábn 14-28 nap. Ezért óriási csúszás van a recoveryben.

Ennek az adatnak semmi értelme... mert a valós halálozás kb 1% körül lehet. A Kínában ténylegesen lezárt járványos területekből ez jön ki. Dél-Korea is ezt bizonyítja. Ha rendesen felderítik az esetszámot.

2020. márc. 24. 14:47
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Te 70% te virulógus szakember vagy eredendően, vagy csak most képezted gyorsan ki magadat a járvány miatt?
2020. márc. 24. 14:49
 13/21 anonim ***** válasza:
Látszik az írásaiból, hogy kimagasló tudással vagy megáldva. Csak tudnám akkor miért itt rontod egy ilyen alja oldalon a levegőt és miért nem csinálsz valami hasznosat?!
2020. márc. 24. 14:52
 14/21 anonim ***** válasza:

Nem válaszolsz. Gondoltam. Valami önjelölt "szakember" vagy.

A valóság meg, hogy el kell ütni az időt valamivel míg nincs suli. A menők ilyenkor csajoknak, bandának. A stréberek meg itt okoskodnak, mint te :D

2020. márc. 24. 15:00
 15/21 anonim ***** válasza:

Valóban vírusokkal foglalkozunk...(kutatási és majd terápiás céllal) de most home office-on vagyunk, ezért is érek rá olvasgatni kvszünetben. Emellett nem vagyok epidemológus, de alapvetően el tudok osztani két számot egymással.

Az olasz orvosis barátaim pedig sajnos nagyon súlyos helyzetről számolnak be... és ők még nem csak nem is a fronton dolgoznak. (Egyelőre, amíg ki nem rendelik őket)

2020. márc. 24. 15:06
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

Elnézést kérek!

A vírus mestertől!

Na kv szünet vége! Takarodj vissza dolgozni és ne itt rontsd a levegőt!

2020. márc. 24. 15:08
 17/21 anonim ***** válasza:

Egyébkénteg szívesebben arconütném boxerrel azt a majmot aki most beszólt az EÜ dolgozóknak.

Főleg úgy, hogy sok helyen FFP1-es kőműves maszkokban kell kihúzniuk és több ápoló csak orvosi maszkot kap :(

Torokszorító

2020. márc. 24. 15:10
 18/21 anonim ***** válasza:

11-esnek:

Kínában 80 ezer megfertőződöttre jutott 3.200 haláleset, mert ők fegyelmezettek - akárhogy nézem, ez sem 1 %, 4 és 5 között van.

Olaszországban 64 ezer betegre jut 6 ezer halott, ez akárhonnan nézem, 10 % körüli.

Spanyolországban jelenleg 40 ezer fertőzöttre van 2700 halott - ez is bőven 5 % felett van.

Szóval nem, nem olyan, mint az imnfkuenza az 1 5 alatti halálozási arányával.

Jaj, bocsánat, majd elfelejtettem, Magyarországon, ahol még "hivatalosan" 187 fertőzött van, érdekes módon mégis már 9 halott van :-( Ez hány százalék is? Igen, 5 %... Valahogy sehol nem jön ki az 1 %-od, sajnos.

Örülnék neki, ha Neked lenne igazad és tényleg annyi lenne...

2020. márc. 24. 15:13
 19/21 anonim ***** válasza:

*influenza

Bocsánat, csak ideges lettem... :D

2020. márc. 24. 15:15
 20/21 anonim ***** válasza:
51%
Ne idegeskedj, árt a szépségednek!
2020. márc. 24. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!