Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Legszomjtol meg lehet fulladni?

Legszomjtol meg lehet fulladni?

Figyelt kérdés

Kb egy órája nehezebben kapok levegőt, mintha nem jutna elég a tüdőmbe, picit gyenge is vagyok és ha felállok dugul a fülem.

Volt már ilyen szorongás miatt egyszer, akár most is lehet attól is, de nem vagyok biztos benne. A koronavirus is megfordult a fejemben,nem parázok tőle, és betartottam/tartom a szabályokat is, de picit fáj a torkom is és ezekkel a tünetekkel eszembejutott, hogy akár az is lehet?!

Lényegében az lenne a kérdésem, hogy lehetséges, hogy ilyen hirtelen legszomj miatt egyszercsak nem kapok több levegőt és megfulladok? Nem merek aludni, mert félek hogy álmomban történik meg, bár így se jobb mivel ha elkezdek fuldokolni senkinek se tudok szólni.

20/L

2020. márc. 17. 02:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha mellkasi fájdalom és köhögés + magas láz párosul hozzá akkor jelentkezz a háziorvosnál.

Amúgy sima megfázás, szorongás, koronapara.

Nyugi nem olyan egyszerű megfulladni. Azt éreznéd kb durván. Sima légszomj mindenkinél előfordulhat.

2020. márc. 17. 02:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Szerintem csak bepánikoltam, mert már teljesen jól vagyok. Köszönöm a választ!:)
2020. márc. 17. 03:30
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne pánikolj be álmodba nem tudsz megfulladni. Nekem volt olyan régebben hogy nem kaptam levegőt elkezdtem köhögni amikor aludtam de mindig felriadtam rá, az oka valószínűleg a nem megfelelő párna/ágy volt és rossz pozícióban aludva elnyomta a torkomat. Azóta másik ágyon alszom és nem jelentkezett a probléma.
2020. márc. 17. 04:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!