SOS Meg lehet tőle fulladni?
Figyelt kérdés
hipochonder vagyok, multivitamint kaptam de nagyon nagyon nagy és félek hogy mivan ha félrenyelem és megfulladok tőle???? vágjam ketté? de akkor meg éles lesz a széle2014. jan. 8. 03:05
1/6 anonim válasza:
Rakd bele egy pohár vízbe, várd meg, míg elolvad benne, és idd meg! :D
2/6 A kérdező kommentje:
porrá törtem és lenyeltem ittam rá :D igyis hatni fog? remélem. én ne mértem minek gyártanak ekkora nagyokat 3felé törtem abból az egyiket lenyeltem de úgy megnyomta a torkomat még mostis érzem nagyon rossz volt...
2014. jan. 8. 04:37
4/6 A kérdező kommentje:
De ugye hatni fog igy?? és nem teszem tönkre igy a torkomat?
2014. jan. 8. 07:23
5/6 anonim válasza:
Én nyeltem már le cseresznye magot és még mindig itt vagyok. Fülbevalót és papír fecniket is, plusz toll kupakot. Nyugi nem lesz baj.
6/6 A kérdező kommentje:
Jó hát egészségedre, mindegy én összetöröm :D
2014. jan. 9. 03:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!