Majuss_peace kérdése:
Visszatérő szédülés?
Figyelt kérdés
Harom hónapja havi egyszer van ez,két alkalommal egész este aludtam de reggel szédüléssel keltem ami napközben elmúlt tegnap este meg hajnalnkettőkor arra keltem hogy szédülök és nagyon fáj a fejem négy körül sikerült visszaaludni,de napközben is van majd eltűnik majd megint előjön a fejfájás és szédülés. Mostanában erőseket ver a szivem de normális a vérnyomáom elvileg. 0-24 stresszelek és migrénes is vagyok gondolom ennek van köze ehez de nem tudom (buta hipohonder keresi a válaszokat xd)2020. márc. 10. 14:18
1/3 anonim válasza:
És mi lenne ha orvoshoz mennél a panaszaiddal és nem a gyakorikérdések bölcs népétől várnád a megváltást?
2/3 szamo77db válasza:
Tényleg orvoshoz kéne ezzel fordulni! Egyébként néha én is megszédülök, utcán és itt fenn a lakásban is estem el már.
3/3 szamo77db válasza:
Bocsi, kaptam rá gyógyszert, ma vettem be az első szemet, meglátjuk, jó lesz-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!