Miért van hogy mostanába Fáj a fejem, szédülök, és néha hányingerem is van! és ez visszatérő. Mit tegyek? Vagy mitől lehet ez?
voltam vele orvosnál, azt mondta hogy valószínűleg a szemüvegem miatt van!! mert már régi, és kellene másik.
de eléggé aggódom, mert azt olvastam, hogy ezek az agydaganat tünetei!
15/F
És ez reggel ébredéskor jelentkezik és napközben elmúlik? Ez jellemző az agydaganatra. A nem megfelelő szemüvegnél viszont napközben jelentkezik, ahogy használod a szemed és amiért nem megfelelő a korrekció, fárad a szemed és erőlteted a rossz látás miatt az agyad. Menj el szemészetre minél előbb. Ne izguld túl magad.
( mintha ez a kérdés már nem rég szerepelt volna )
hát reggel nem szokott fájni! inkább olyan 11-12 óra kötül szokott előjönni.. de változó. és ez a csak napközben igen! utána olvastam, és volt olyan is hogy mikor köhögök, tüsszentek, akkor kezd fájni stb.. de ilyen nem szokott lenni. és néha érzek valami nyomást a koponyámon belül!
ez is eléggé aggaszt. de az nyugtat meg, hogy szemüveges vagyok, és már kéne egy új, és talán ezért fáj! de semmi nem kizárt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!