Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Normális ha meg akarok halni? :/

Normális ha meg akarok halni? :/

Figyelt kérdés

unom hogy mindig én vagyok a hibás... olyankor is amikor nem csináltam semmit sem.. már nagyon unom.. barátaim sincsennek nagyon. :/

mit csináljak.?

2010. júl. 24. 21:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ugyanez. ha valaki gondolja privátban írhat.

18f

2010. júl. 24. 22:56
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát nekem is az életkedvem 0 körül mozog. Alig vannak barátaim, és még ők sem értenek meg... Nem is tudom mi tart életben... Mondjuk meghalni nem akarok, viszont minden nap egyre jobban utálom a világot. És csak reménykedek, hogy majd egyszer talán 18 év után valami jó is fog velem történni.
2010. júl. 25. 01:28
 13/14 anonim ***** válasza:
nekem is szar az életem, de meghalni semmiképp nem akarok....eljön még az én időm
2010. júl. 25. 10:34
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát én 15/L vok, és sokszor érzem úgy, hogy én vagyok mindég a hibás...De ezért még nem kell meghalni! :) Sok ember él még a világon aki a barátod lehet! :) Menny el új szórakozóhelyekre, ne a megszokott utcán indulj haza, talán belebotlasz valakibe akit régen láttál, vagy ilyesmi...Szerintem a pubertáskor már csak ilyen...Ha van tesód, próbálj meg vele beszélgetni, elmondani a problémáid, hidd el segét, én is így teszek...Ha unalmas, vagy ilyesmi olvass mangát ;) azt manapság sokan teszik, és akkor talán új barátokat is szerezhetsz olyanokat akiket eddig nem is gondoltad hogy szóbaálnál velük...Menj el fesztiválokra...CSak rajtad múlik hogy lesznek barátíaid vagy sem...A halált meg felejtsd el, ne add meg magad ilyen könnyen, még sokan kell hogy megismerjenek, és szerintem még fiatal is vagy hozzá....Ha meg valamit mondanak fütyülj rájuk ;)
2010. júl. 25. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!