Kinek fáj még a feje rajtam kívül ebben a hüle időben? Az enyém konkrétan szétmegy, a közérzetem is a béka feneke alatt.
Figyelt kérdés
2020. febr. 21. 14:38
1/4 anonim válasza:
Nekem tegnap este fájt, nagyon. Gyógyszer is vettem be. Ma már nem fájt.
2/4 anonim válasza:
Én is nehezen bírom a túl erős szélviharokat. Rossz tőle a közérzetem szintén, nyűgös vagyok.
Arról nem is beszélve, hogy néha úgy érzem, elsodor a légáramlat a kénye-kedve szerinti irányba!
A fejem most éppen nem fáj - annak ellenére, hogy alkalmanként szoktak lenni rohamszerű fejgörcseim. (A fővárosi közterületi kosztól és szmogtól egyrészt...)
3/4 anonim válasza:
Akkor itt valami baj van, mert az enyém sosem fáj.
4/4 anonim válasza:
Létezik olyan tudomány, hogy orvosmeteorológia. (Ez végre nem áltudomány, hanem valódi!)
Sok minden közre tud játszani egy szervezet egyensúlyának átmeneti vagy tartós felborulásában.
(Nálam legfeljebb átmeneti egyensúlyzavar fordul elő, tartós nem - annak ellenére, hogy nagyon komoly HOSSZAN TARTÓ stresszfaktor gyakorol nyomást a szerveim működésére.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!