Nehézlégzéssel kezdődő hetek óta tartó köhögés, nehézlégzésre sikerült végre fényt deríteni, a szekrényeim mögött konkrétan nagy, kiterjedt penésztelep tenyészett ki. Ugye nem lesz maradandó károsodásom emiatt?
Köszönöm a válaszod! Kicsit segített az idegeimen...
Az a baj, hogy ez északi fal, és nagyon apró szoba. Az esetből mondjuk tanultam, ha már a szüleim szartak az egészre... nem lesz ott többet szekrény, sőt.
Sokat fogok szellőztetni. A ház amúgy szigetelt, sajnos pici ablakaim vannak (csak a szüleimnek jutott eszébe szobának kiutalni ezt a kis lyukat), de az a pici ablak az fa, nem ez az új műanyag, ami.úgy zár. Folyamatosan van páramentesítőm (az a kis tablettás).
Alulról terjedt felfele a penész. Nem tudom mit tehetnék vele, nem értek hozzá. :(
Holnap fújom le sokadszorra, elsőre nem jött le az összes, foltos maradt :(
Akkor szerinted ha teljesen meg tudom szüntetni a hülye penészt a köhögésem is eltűnik? :(
Hadd kérdezzem meg, hogy lefújás után végül eltűntek a penészfoltok?
Ugyanezzel küzdök, szekrény mögötti penész a szobában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!