Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A napi 4-5 órás alvás milyen...

A napi 4-5 órás alvás milyen gondokat okozhat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hónapok óta csak 4 és 5 órákat alszok és hajtok a munkahelyemen. Ott sokan nem kötnek bele a munkához kapcsolódó hozzáállásomba, de a barátaim le is akarnak állítani engem, mert gyakran az összeesés kerülget engem, annak ellenére, hogy műszak után még sportolásra is szánok órákat. Nincs barátnőm, de így is nagyobb célokra takarékoskodok.Alkoholt, cigit és egyéb károsító anyagot sem fogyasztok véletlenül sem. Nem nyaralok évek óta, mert nincs hozzá társaságom. Amilyen világot élünk, abból tudom barátnő meg szerintem úgy se lesz nekem. Milyen következményekkel nézhetek szembe a jövőben, akár fizikailag?

2019. nov. 30. 20:06
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú távon ingerlékenységet, kimerültséget és akár szervi panaszokat is okozhat. Sportolásra ne úgy szánj órákat, hogy az alvás rovására menjen, mert abból nem jösz ki jól. Minimum 7 óra alvás mindenképp kell, de ami ennél is fontosabb, hogy a szervezeted "ébresszen", ne a telefon. A 30-60 perc sport/nap elegendő, felesleges túlzásba vinni.
2019. nov. 30. 20:51
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon súlyos szervi bajaid is lehetnek később, amiből csak hónapok alatt fogy gyógyulni, ha tartod majd a 8 óra alvást.

Amúgy ez egészségi kérdés.

2019. dec. 1. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!