Mit tegyek, hogy hajnalban,3 órás alvás után vissza tudjak aludni? N26
A helyzet a következő: Régebben, 2 éve kezdtem el Xanaxot szedni, mert a párom sokszor hajnalra járt dolgozni. Ilyenkor felébresztett, és nem tudtam visszaaludni. Mostmár munkahelyet váltott, de a xanaxról való leszokás nem is olyan egyszerű :( Elkezdtük csökkenteni az adagokat, mostmár csak a kicsinek a felét szedem, és igazából úgy érzem, maga a leszokás az végül is halad, viszont: rengeteg olyan éjszakám van, amikor (sajnos bagoly létem miatt) éjfélkor elalszom, de 3 felé felébredek wc re. Ilyenkor kimegyek, nem kapcsolok lámpát sem, de 1 perc alatt teljesen felébredek, és 6:15 ig (ekkor kelek) forgok. természetesen hulla fáradtan kelek és egsz nap zombi vagyok.
Kipróbáltam már: gyógynövényes nyugtató, relaxáció, hipnózis, vörösbor
Sajnos az alaphelyzet szeritnem most lelkiekből is gyökerezik: A szüleim házassága tönkremegy, az én kapcsolatom sem jó, és külföldre tervezek menni. A munkahelyem sem működik. Igy ezeken egyébként tudom, hogy stresszelek, de nem gondoltam, hogy ennyire. Mert hajnalban nem gondolkozom ezeken ennyire, én ezt inkább a gyógyszerről való leszokásnak tudom be.
Valami tipp, hogy jobban aludjak? Meddig fog ez tartani?
Gondoltam már pszichológusra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!