Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tegyek, hogy hajnalban,3...

Mit tegyek, hogy hajnalban,3 órás alvás után vissza tudjak aludni? N26

Figyelt kérdés

A helyzet a következő: Régebben, 2 éve kezdtem el Xanaxot szedni, mert a párom sokszor hajnalra járt dolgozni. Ilyenkor felébresztett, és nem tudtam visszaaludni. Mostmár munkahelyet váltott, de a xanaxról való leszokás nem is olyan egyszerű :( Elkezdtük csökkenteni az adagokat, mostmár csak a kicsinek a felét szedem, és igazából úgy érzem, maga a leszokás az végül is halad, viszont: rengeteg olyan éjszakám van, amikor (sajnos bagoly létem miatt) éjfélkor elalszom, de 3 felé felébredek wc re. Ilyenkor kimegyek, nem kapcsolok lámpát sem, de 1 perc alatt teljesen felébredek, és 6:15 ig (ekkor kelek) forgok. természetesen hulla fáradtan kelek és egsz nap zombi vagyok.

Kipróbáltam már: gyógynövényes nyugtató, relaxáció, hipnózis, vörösbor

Sajnos az alaphelyzet szeritnem most lelkiekből is gyökerezik: A szüleim házassága tönkremegy, az én kapcsolatom sem jó, és külföldre tervezek menni. A munkahelyem sem működik. Igy ezeken egyébként tudom, hogy stresszelek, de nem gondoltam, hogy ennyire. Mert hajnalban nem gondolkozom ezeken ennyire, én ezt inkább a gyógyszerről való leszokásnak tudom be.

Valami tipp, hogy jobban aludjak? Meddig fog ez tartani?

Gondoltam már pszichológusra is.

2019. aug. 8. 11:40
 1/1 anonim ***** válasza:
Próbálj hamarabb lefeküdni már 10 óra fele. Minden éjszaka felkelsz éjszaka ? mert ha igen akkor este érdemes lenne lefekvés előtt kevesebb folyadékot innod.
2019. aug. 9. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!