Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért vagyok néha nagyon...

Miért vagyok néha nagyon ideges miután felébredek?

Figyelt kérdés

Nem sikerült még rendszert találnom rá hogy mikor fordul elő, de azt hiszem ha melegem van akkor... és kb 1-2 óráig max.

De miért? Nem előnyös mert megsérthetek olyankor másokat.

És mit lehet tenni ilyenkor?

2010. júl. 17. 16:08
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és az idegességet úgy értem, hogy feszült, türelmetlen, könnyen dühbe jövök.
2010. júl. 17. 16:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Pl. én akkor vagyok ébredés után ideges, ha valaki szándékosan felébreszt (múltkor a 30 fokba még kiszedték a takarót alólam és rám akarták teríteni) vagy fél éjjel csak forgólódok és semmit nem bírok pihenni. Akkor nagyon utálatos tudok lenni.
2010. júl. 17. 16:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is az vagyok, amíg meg nem ihatom nyugodtan az első kávém :D Amúgy lehet az oka az, hogy ilyen melegben nem piheni ki magát eléggé a szervezeted, vagy rosszul alszol. Most már az éjszakai ablaknyitás sem segít sokat... Ezt sajnos ki kell bírni :S
2010. júl. 17. 16:20
 4/4 A kérdező kommentje:
10+x óra alatt szerintem kipihente magát a szervezetem. És (ha nem is über jól de) nem aludtam rosszul, egyszer még vissza is aludtam, és jókat álmodtam.
2010. júl. 17. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!