Miért kelek fel minden nap 7.20-kor? Idejét sem tudom mikor aludtam ki magam, mert minden nap felébredek valamiért, fáradtan, kialvatlanul.
Én 6:30-kor meg még korábban szoktam magamtól felébredni, és egyértelműen a fénytől ébredek fel, semmi zaj vagy ilyesmi. Nyáron durván öt órakor kelek :))
Rendesen be van sötétítve a szobád?
Be van sötétítve, minden ablak becsukva, egyedül a szobám ajtaja alatt nincs küszöb - ez a gyenge pont:) Amúgy füldugóval alszom, és erre a hétvégére direkt elküldtem a férjem a gyerekkel a mamájához, mert eddig azt hittem rájuk kelek fel. (de a picinek is csak 8-kor kell kelnie, szóval van, hogy még alszanak mikor én már fent vagyok)
Viszont pajzsmirigy beteg vagyok és még nincs minden rendben (talán nem is lesz..) lehet az is közrejátszik? Jó volna már egy nap normálisan aludni.
Vegyek be altatót? Félek, hogy akkor is felkelek korábban és csak még rosszabb lesz.
Ha már lefekvésnél is gondolsz a következő reggeli 7:20-ra, akkor könnyen lehet, hogy te magad "programozod", hogy felébredj. Nem sokáig alkalmaztam, de pont ezt "tanítják" agykontrollon is. Ha fel akartam ébredni 4 óra alvás után mondjuk hajnal 4-kor, az is sikerült, +/- 5 percre.
Próbálj utána olvasni, hogy mi a módszer, sikerülhet "beállítanod" egy későbbi időpontot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!