Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogy tudnék elájulni?

Hogy tudnék elájulni?

Figyelt kérdés
2008. nov. 16. 16:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
63%

Ennek van egy módszere.

1:Guggolj le

2:Lihegj erőteljesen 20x 30x

3:Vegyél mély levegőt

4:Tartsd bent

5:Állj fel

6:A mögötted lévő ember karoljon át hátulról úgy hogy a mellkasodat szorítsa

2009. nov. 15. 10:02
 12/19 anonim válasza:
63%
zacskót odafogod arcodhoz ugy h az orod is eltakarja és szivod a levegőt ki-be és eléjulsz egyszer csak amkor elgfgy az oxigén XD
2010. márc. 15. 17:47
 13/19 Ichimaru Gin válasza:
100%

Nos sokakhoz hasonlóan én sem ajánlm neked, hogy elájulj. Nem különösebben kellemes. Én álltalában ha közben gondolok valamire, akkor az eszméletlenség közben is gondolkodom rajta, csak nagyon szar. És mikor magamhoz térek, akkor döbbenten konstatálom hogy a földön vok.

De ha már mindenképp eé akarsz ájulni, akkor nézz témába vágó videókat a youtube-on:

ájulás; elájul; pass out game; fainting game

előre bocsátom, hogy nem tanácsos egyedül bele vágni, meg eleve: meg halni úhy is tudsz, hogy vannak melletted.

a lényege amúgy a nagy és egymásutáni hirtelen levegővétel guggolva. eztán ha fölállsz és behogod az orrod, vagy valaki nyomva tartja a mellkasod, akkor elájulhatsz a hirtelen légszomjtól.

DE NAGYON NEM AJÁNLOM!!!

2011. nov. 14. 17:11
 14/19 milili ***** válasza:

ha még tudtok hógolyózni akkor gyúrj bele egy követ és kérd az egyik ismerősöd,hogy dobja meg a fejed hátulját

2 napra kiütődsz

2012. febr. 21. 18:37
 15/19 anonim válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=0f13205cGXU

Ne játszodjál evvel mert nagzon megbánhatod!

2012. ápr. 24. 14:55
 16/19 alexandrabellahorvat válasza:
52%
általában nálam is jelentkezik a hányinger, és elsötétül a világ, de nem olyan rossz, mint amilyennek állítják. csak olyan mint amikor erősen megdörzsölöd a szemeidet és csillagos lesz minden ha kinyitod.
2012. okt. 19. 15:17
 17/19 anonim válasza:
74%
Nem tudom én egyszer ájultamel de szerintem egyaltalán nem volt rosz csak minden elsötétült és lelasult körülöttem minden de egyébként mindent érzékeltem
2014. júl. 28. 18:41
 18/19 anonim válasza:
Utolsó, én is így gondolom. Sőt, én nekem kifejezetten tetszett. Valamikor szeretném megismételni, de egyedül nem szeretném, mert azért a következményektől én is tartok... Maximum egy párnázott szobában...
2014. nov. 29. 22:05
 19/19 anonim válasza:

én a kórházban ájultam el!Először alig láttam valamit utána elkezdett fájni a nyakam és olyan volt mintha álmodtam volna.Utána már semmire sem emlékeztem......Pár perc múlva éreztem hogy felemelnek.Egy székbe raktak ott ébresztgettek és fel ébrettem.Szerintem nem jó érzés elájulni.

A másik eset az volt amikor a h&m ből jöttem ki tél volt az üzletben rajtam volt a kabátom és izzadtam.voltuk a Meki be is és ott vettünk krumplit aztán kifelé jövet már nem bírtam tartani a krumplit aztán elájultam

2017. jún. 7. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!