Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogy tudnék elájulni?

Hogy tudnék elájulni?

Figyelt kérdés
2008. nov. 16. 16:15
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
87%
Ha nem eszel semmit el fogsz ájulni...Egyik osztálytársam elájult ettől...
2008. nov. 16. 16:18
 2/19 anonim ***** válasza:
29%
Miert akarsz onszantadbol elajulni? Feltunesi viszketegseg?
2008. nov. 16. 16:21
 3/19 A kérdező kommentje:
Sosem ájultam még el. Kváncsi vagyok, milyen. Ne mondjátok, hogy örüljek neki, avgy ilyesmi, tényleg nagyon érdekel.
2008. nov. 16. 16:24
 4/19 anonim ***** válasza:
91%
Erdekes (bizarr) vagyak. Ne jatssz a tuzzel. Egy ismerosom is addig ehezett, mig elajult, hasonlo okokbol. O sosem kelt fel tobbet.
2008. nov. 16. 16:38
 5/19 anonim ***** válasza:
90%

Hát én már ájultam el, nem is egyszer.Általában a szuriktól ájulok el pl.: fogorvosnál ha beadja az érzéstelenítőt vagy a vérvételnél, én nem bírom a tűt :S

Nem jó érzés az ájulás, hirtelen elkezd veled forogni a világ és hirtelen minden elsötétül, nah nálam mire észheztérek hányinger is szokott jelentkezni, vagy hányás :(. Én ilyen kis depis, szorongós vagyok, félek minden orvostól.Nah meg a kórház szagot sem bírom és attól is forgok :(.Nem tudom mi lesz velem, ha szülni fogok, szerintem kidobom a taccsót, meg elájulok (igaz ez a férjek dolga) :)

Szóval szerintem ne akard tudni, mert nagyon rossz.

2008. nov. 16. 16:40
 6/19 anonim ***** válasza:
51%

LOL én épp ma ájultam el :DD olyan pasit láttam, hogy ... ilyet még soha :DD nagyon durva volt :P nem szoktam ilyen könnyen elájulni. Most is a hatása alatt vagyok. Amúgy kicsit olyan érzés, mintha sok sok xanaxot vennél be és szédelegsz és egyszer csak minden elsötétül és annyi. és placcs. :D vagyis nekem olyan.

De nehogy beszedj gyógyszereket!!!! nem nagy szám az egész.

2008. nov. 16. 17:00
 7/19 anonim ***** válasza:
76%
Szívjál gázt
2008. nov. 17. 14:43
 8/19 anonim ***** válasza:
85%
Ne ájulj el. Nem tudhatod, hogy hogyan esel, akár a nyakadat is kitörheted...
2008. nov. 17. 23:22
 9/19 anonim ***** válasza:
91%
Guggolj le, vegyél mély levegőt 10-12-szer, majd hirtelen állj fel.
2008. nov. 19. 07:54
 10/19 anonim ***** válasza:
89%

Én írtam hogy ne egyél semmit. Azóta elájultam! Mert nem ettem....Elmesélem h miért volt hátha az segít de szerintem inkább NE akarj elájulni, nagyon rossz.

Szóval elaludtam reggel és nem volt időm reggelizni. De kaját se tudtam vinni a suliba mert nem volt otthon semmi. Pénz se volt nálam, szal büfé kilőve, ráadásul aznap 7 órám volt...Mind1, gondoltam kibírom...Aztán az utolsó órán(tesin) nagyon kifáraszott a tanár, iszonyú volt...Mikor hazaértem nem volt kész az ebéd...Nembaj, vártam, addig leültem TV-zni...Fél óra múlva már nagyon éhes voltam, az asztalon volt egy süti gondoltam megeszem...De mikor elértem az asztalig(2 méter a heverőtől az asztaligXD) hányingerem lett és fekete foltok jelentek meg a szemem előtt...Minden elsötétült és összeestem...De nem tartott sokáig, 4-5 másodperc...De NE CSINÁLD, NAGYON ROSSZ!

2008. nov. 26. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!