Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől van az, hogy 170 centimh...

Mitől van az, hogy 170 centimhez csak 50 kiló vagyok?

Figyelt kérdés

Lehet genetika miatt? 63kg lenne az ideális, de akármennyit eszek, nem hízok meg. Sörön kívül nem nagyon iszok más alkoholt, sört azt elég gyakran, az is elég rendesen adja a kilókat elvileg...

20|F

2010. júl. 13. 16:52
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
sportolni kéne nem iszogatni, és akkor híznál :)
2010. júl. 13. 16:59
 2/7 A kérdező kommentje:
heti kétszer két órát focizok, igaz hobbiszinten, de elég komolyan vesszük:D
2010. júl. 13. 17:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Üdv a klubban :-D Én is 170 vagyok 52 kilóval. Nekem ilyen az alkatom, édesapám is ilyen alkat csak neki már van egy kis pocakja. Engem egyáltalán nem zavar.
2010. júl. 13. 17:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
amúgy akkor kajálni nem kajálsz rendesen, ha sportolsz és nem hízol. Hidd el tudom miről beszélek, 180 centihez 45 (!) kiló voltam még pár éve. most is csak 65 vagyok, de ahhoz képest ég és föld. sport + kajálás.
2010. júl. 13. 17:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A tesóm (30/F) ugyanilyen tinikora óta, még a sörözés sem hízlalja, én 20 centivel alacsonyabb vagyok nála, és egy súlyban vagyunk (72-75 kiló körül). Ez genetika. Ahogy idősebb lett, a huszas évei második felében valahol hízott kicsit, de még mindig bőven vékony testalkatú. Pedig eszik rendesen. Az anyai nagyapámra ütött, ő volt ilyen. Én az apai felmenőimra ütöttem, azok szép termetűek.
2010. júl. 13. 17:11
 6/7 A kérdező kommentje:
lehet köze hozzá valamilyen betegségnek(fekélyen kívül)?
2010. júl. 13. 17:28
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Bélproblémák (pl a tesómnak a belekben történő tápanyagfelszívódását vizsgálták egy időben), és ha jól tudom, talán a pajzsmirigytúlműködésnek is lehet köze ehhez.
2010. júl. 13. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!